Position: sygdoms > 9 >

Vægttab Diet

  

 Til et vægttab kost vil ikke forårsage skade på kroppen, skal menuen omfatte alle fødevaregrupper. Vi anbefaler en kost samråd med en diætist til at hjælpe med at tilpasse den daglige menu, som garanterer modtagelsen af ​​alle de næringsstoffer og ingredienser er afgørende for kroppen på trods af reduktionen i mængden af ​​mad og en ændring i de typer af mad forbruges.

 

Et andet vigtigt princip er motion. Motion tilskynder kroppen til at bruge flere kalorier, og dermed reducere fedtmassen i fedtvævet i kroppen. Den største fordel ved motion er en generel sundhedsfremme og forebyggelse af mange sygdomme, ikke kun gennem vægttab. Motion forbedrer også stemningen, som kunne lide skade som følge af ændringer i kost vægttab kost (kulhydrater og fedt indtag forårsager sekretion af afslappende stoffer i hjernen, såsom serotonin). Men motion er afgørende for vægttab, hvilket vil være muligt selv uden en bevidst motion.
I de senere år, med den stigende betydning af det visuelle udseende, har vi været vidne til en voksende fænomen med spiseforstyrrelser (anoreksi, bulimi, etc.) ofte starter slankekure ikke udføres på en kontrolleret måde.
 
Typer af Vægttab Foderet
 
Generelt, udholdenhed kost af enhver art er en selvfølge med tiden, på grund af det anmodende organ signaler opfedning fødevarer, og som følge af de rige livsstil, giver uendelige muligheder fødeindtagelse, billigt og til enhver tid. Gennem årene udviklet en række metoder, der forsøger at overvinde disse vanskeligheder. Ved at sætte visse regler og metoder, som du kan tabe nemmere eller hurtigere eller på trods af ubegrænset forbrug af visse fødevarer.
 
støttegrupper
 
Disse grupper som Weight Watchers forsøger at løse den sociale side af slankende proces, der mener, at tabe sig og bevare en ønskelig vægt ikke kan ske uden støtte og uden et reelt ønske om af deltagerne til at tabe sig på en sund måde. Disse grupper mødes regelmæssigt, deler de vanskeligheder at håndtere og forsøger at styrke deltagerne ved at motivere og give tips om håndtering daglig slankende kost.
 
Atkins
 
Hvis kost principper udviklet og fremmet på verdensplan af Dr. Robert Atkins. Atkins vægttab metode indebærer at begrænse mængden af ​​kulhydrater forbruges, parallelle spise ubegrænsede mængder af mad lavt i kulhydrater, som regel fødevarer med højt protein, fedt eller lav-kulhydrat grøntsager. Selvom angiveligt skjult her princippet om at begrænse kalorier forbruges, Dr. Atkins hævdede, at ved denne metode kan spises frit tilladte typer af fødevarer og stadig tabe sig. Hvordan vægttab processen bliver forbundet med ketose opstår, når en mangel på kulhydrater i kroppen (se værdi glykogen). Denne proces bevirker den hurtige nedbrydning af fedtvæv i kroppen. Desuden Atkins hævdede, at selv om forbruget af kolesterol og mættede fødevarer såsom bøf og æg, kvindelige individer faktisk faldt niveauet af dårlige kolesterol i kroppen.
Mange undersøgelser af Atkins kost blev gennemført og virkning er ikke bevist eller modbevist helt. I dag er yderligere undersøgelser prøver at fastslå, om der er en øget risiko for langsigtede forbrug af højt fedtindhold animalske fødevarer. Ernæringseksperter generelt uenig helt med en kost, der er afbalanceret og indeholder ikke alle de næringsstoffer i tilstrækkelige mængder.
 
Kost efter det glykæmiske indeks
 
Denne diæt er baseret på det glykæmiske indeks, som er indekset gør det muligt at klassificere forskellige fødevarer efter hastighed nedbrydning af sukker i dem. Denne nedbrydningshastigheden er meget vigtigt at bestemme, hvor længe personen vil føle syv efter et måltid. Brug af det glykæmiske indeks kan reducere følelsen af ​​sult normalt ledsaget af den person, der ønsker at tabe. Spise fødevarer der opfylder forbundet med udskillelsen af ​​visse hormoner i hjernen, som mangler de mennesker i processen med slankekure er nervøsitet, træthed, mangel på energi osv, og odds gå på en diæt størrelser.
 
henvisning: http://www.israelheal.com
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------