Position: sygdoms > 9 >

fælles urin stof test, der anvendes af virksomheder

   Mange virksomheder kræver en forudgående beskæftigelse narkotika-test fra deres kommende medarbejdere for at sikre et stoffrit arbejdsplads . Urin screening er den mest almindelige procedure anvendes af arbejdsgivere , ifølge US Department of Labor . Ikke alle urin stof test er den samme , dog-forskellige tests og metoder er specifikke for forskellige typer af screening

Typer

Et selskab vil afgøre, hvad slags urintest for at bruge for pre-beskæftigelse stof screening baseret på deres specifikke behov . Den grundlæggende type urin narkotika-test , der anvendes af selskaber som en pre-beskæftigelsen skærmen er den 5- Panel Test , ifølge Department of Labor . Dog kan en virksomhed vælge at gå med en 8-Panel eller 10-Panel Test , afhængigt af hvilken medicin, de er mest bekymrede på deres specifikke arbejdsplads .

Funktion

De forskellige panel niveauer af urin dopingtest give virksomheder mulighed for at enten indsnævre eller udvide det sæt af narkotika , de ønsker at teste for . Den 5- Panel Test bruges til at screene for brug af amfetamin , kokain , THC ( marihuana ) , PCP ( fenocyclidin ) , og opiater ( heroin , morfin , kodein ) . En 8-Panel Test , siger Department of Labor , kan omfatte barbiturater ( eller " Downers " ) , benzodiazepiner ( diazepam , alprazolam ) , og methaqualone ( Quaaludes ) . En 10-Panel Test kan omfatte screening for stoffer som metadon , steroider , og MDMA ( ecstasy ) .

Identifikation

Når en urinprøve er indsamlet , normalt af en sygeplejerske eller anden sundhedsmedarbejder ansat af selskabet , den sendes til et laboratorium for analyse. Der findes forskellige muligheder for at teste prøve at identificere stoffer i urinen . Den immunoassay metode urinanalyse undersøger aktiviteten af visse antistoffer i urinprøven for at fastslå tilstedeværelsen af ulovlige stoffer . Andre metoder til påvisning af narkotika i urinen, er kromatografi og gaskromatografi /massespektrometri , hvilket betragtes som den mest afgørende , præcis urin stof analyse , ifølge National Institute on Drug Abuse .

Tidsramme

Uanset type af urin dopingtest et selskab bruger , afsløring af ulovlige stoffer i urinen er en stor begrænsning-tidsramme . Afprøvning af urin er korrekte for forskellige stoffer til forskellige tidsintervaller . Forskellige stoffer har forskellige påvisning i urin : marihuana ( THC ) er påviseligt mellem tre dage til flere uger , kokain i to til ti dage , amfetamin for kun 48 timer , og alkohol for blot en time om 1,5 forbrugt ounce

. Overvejelser

Urin dopingtest er ikke begrænset til at pre-beskæftigelse skærme . Sammen med præ-beskæftigelsen afprøvning, kan yderligere medikamentscreeningsanalyse være bestilt af en virksomhed ved begrundet mistanke , efter en ulykke på jobbet , og tilfældigt ( i henhold til hver virksomheds specifikke politik ) . En anden ting at overveje, om urinen dopingtest er, at ved den føderale lovgivning , hedder det Department of Labor , hvis en urinprøve testet positiv for et givet ulovlige stof , skal en anden ( bekræftelse ) prøven udføres på laboratoriet på samme prøve , før Resultaterne er rapporteret til den ansættende virksomhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------