Position: sygdoms > 9 >

detox fra aspartam forgiftning

   Aspartam forgiftning har været et godt skjult hemmelighed siden 1980'erne . Aspartam er et farligt kemikalie sukker erstatning , der forårsager sygdom og toksiske reaktioner i den menneskelige krop . Befri din krop af dette kemikalie toksin er et positivt skridt i retning af en sund krop

Du skal bruge: .
Kosttilskud

kemiske struktur

Den kemiske struktur af aspartam gift bestå . af to aminosyrer , phenylalanin og asparaginsyre , og methanol . Halvtreds procent af aspartam er lavet af phenylalanin , fyrre procent af aspartinsyre . De resterende procent er methanol , der bryder ned i myresyre og formaldehyd , som er balsamering væske .

Symptomer

En stor procentdel af disse aminosyrer , sammenbygget med en farlig og giftig frie radikaler , forårsager skade på mange organer af kroppen . Symptomerne omfatter hovedpine , træthed , kemisk overfølsomhed , immune dysfunktion , leversygdomme og neurologiske sygdomme.

Afgiftning

Tjek fødevareetiketter omhyggeligt for aspartam indhold , før du køber produkter . Erstatte eller fjerne over -the-counter eller receptpligtig medicin , der indeholder aspartam . Spis grøntsager som broccoli , kål , rosenkål og blomkål . Butik på en helsekostforretning for at undgå giftige sødestoffer og drikke mere renset vand snarere sodavand , kaffe og andre drikkevarer .

Anbefalet Supplement

Herunder magnesium supplement hjælper med at forhindre celleskader fra excitotoxins fra aspartam forgiftning .

Forsigtig

Abstinenssymptomer kan vare fra et par dage til flere uger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------