Position: sygdoms > 9 >

skimmel & eksem

   Eksem er en hududslæt betingelse , der begynder som små , røde knopper , der kan udvikle sig til gråd sår over hele kroppen , efter Mayo Clinic . Kidshealth. org siger , at eksem er ikke en allergi , men en allergisk reaktion udløst af allergener, såsom skimmel . Hudens tilstand er for det meste findes i børn ( en ud af 10 ) , hvis forældre lider af høfeber eller astma

Funktion

Hvis du lider af eksem , kan mug være en udløser , der forårsager en eksem blusser op . Når din krop kommer i kontakt med mug , dit immunsystem genkender det som et allergen ( et farligt stof ) og forsøg på at bekæmpe det stoppes ved at slippe antistoffer og histamin . De kemiske udgivelse i kroppen udløser fælles allergiske symptomer såsom nasal irritation , øjenirritation og eksem .

Symptomer

Eksem fra skimmelsvamp Symptomerne omfatter misfarvet hud , fortykket hud , hævede røde knopper , som er kløende og kan brænde , og revnet hud med væske siver ud . Hvis eksemet symptomerne er et resultat af skimmel , vil de mindre , når formen er fjernet .

Forebyggelse

USA News and World Report siger den bedste måde at forebygge eksem er at undgå alle udløser såsom skimmel . Fjern alle mug synlige omkring dit hjem såsom omkring grundlaget for dit hus , under dræn og på badeværelset . Klor blegemiddel til effektivt at dræbe synlig skimmel . Når du renser , så brug en ansigtsmaske for at undgå indånding af luftbårne mug . Hvis eksemet bliver synlig , ikke ridse det for at forhindre en mere alvorlig udbrud .

Behandling

Kidshealth. org siger hjælp over-the-counter topikal kortikosteroid cremer kan reducere symptomerne på eksem . Topikal kortikosteroid cremer er direkte anvendelse på de berørte områder på overfladen af huden . Hvis Deres tilstand ikke forbedres i syv dage, så tal med din læge om hjælp recept -styrken steroid cremer eller lotion . Andre behandlinger omfatter under en mundtlig antihistamin eller antibiotika , hvis du udvikler en hudinfektion .

Overvejelser

Mold kan vokse hvor som helst og kan være usynlige i bestemte områder. Hvis du bemærker en bestemt værelse eller et møbel forårsager en eksem blusser op , undgå at værelse eller møbel . Overvej at installere eller bruge en HEPA luftrensende system i dit hjem for at fjerne skimmelsporer fra luften .

Komplikationer

Søg omgående læge, hvis du oplever alvorlige allergiske reaktioner symptomer såsom opsvulmede læber , vejrtrækningsbesvær og synke , følelse af uklarhed , et udbrud af bistader og hvæsende vejrtrækning . Hvis din hud er smertefulde , eller du ikke er i stand til at sove igennem om natten på grund af hudirritation , så spørg din læge om andre behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------