Position: sygdoms > 9 >

hvordan man kan desinficere for ringorm

  Hvis du har en kamp med ringorm , dit hjem kræver korrekt desinfektion . Fordi ringorm er teknisk en svamp og ikke en orm på alle , det spreder sig ved luftbårne sporer , og det kan være yderst vanskeligt at slippe af med . Ikke kun det , men svampen er ekstremt smitsom , og derfor bør hjem desinfektion være en umiddelbar bekymring , hvis du har at gøre med et udbrud i din familie eller med dine kæledyr

Du skal bruge:
Antibakteriel sæbe
. . Bleach .
Støvsuger .
Vakuum poser .
Damp renere .
Elektrostatiske klude .
Vaskemidler .
Furnace filter .
Air-condition filter .
Fan .


1 .
Vask alle hårde overflader med antibakteriel sæbe og vand, herunder bordplader , dørhåndtag og gulv støbning . Gentag denne proces 1-3 gange , skrubbe energisk hver gang .
2 .
Desinficer bordplader med en 1:10 fortyndet blegemiddel løsning . At skabe 1:10 fortyndede blegemiddelopløsning , bland 1 kop blegemiddel med 10 kopper vand . Opløsningen på overfladen i mindst fem minutter , og skyl derefter med varmt vand og lad det lufttørre . Gentag dette i processen mindst tre gange om ugen indtil din tørn med ringorm er overstået.
3 .
Vakuum tæppebelagte gulve , og smide væk poser bagefter . Støvsugning er en af de mest effektive måder at slippe af med svampesporer i dit hjem . Ren ud for vægge og på svært tilgængelige steder , hvor sporer kan have afgjort med vakuum vedhæftede filer. Du kan også købe en billig støvsuger og så bare smide det væk , efter at ringorm er helt fjernet fra dit hjem for at sikre, at du ikke vil reinfect området senere .
4 .
Steam ren tæppebelagte gulve . Selv damp i sig selv ikke er varm nok eller kraftig nok til at dræbe ringorm svampen , damprensning hjælper med at fjerne sporerne at bosætte sig i dit tæppe .
5 .
Støv overflader med en elektrostatisk klud . Afstøvning fangster overskydende sporer , som du måske har savnet , mens støvsugning og damprensning , elektrostatiske klude fælde støvpartikler , der bærer sporer i stedet for bare omrøring støv rundt , som mange støveklude gør
6
Wash . tøj , sengetøj og gardiner på varme cyklus med rengøringsmiddel og blegemiddel . Det er bedst at bruge 1 1 /4 kopper klorvand pr belastning , men hvis dette beløb er for stærk , tilsættes 3 /4 kopper klorvand pr belastning . Tør vasketøjet belastninger på en varm indstilling .
7 .
Sæt ovn og air- condition filtre ugentligt indtil dit hus er fuldt dekontamineres .
8 .

Placer fans foran åbne vinduer . Punkt dem, så de trækker luft ud af huset. Svampesporer bliver luftbåren meget let , så fans hjælp udvise dem fra huset , mens du er rengøring .
9 .
Kassér dyrestrøelse , legetøj , tæpper , at kraver og pensler undgå risikoen for reinfektion .
10 .
Confine smittede dyr til et værelse . Holde dit kæledyr i et værelse signifikant nedsætter spredningen af ringorm Spore , fordi sporerne rejse i kæledyrs hår og pels .

gode råd og advarsler


 • svamp , der forårsager ringorm kan leve i dit tæppe i op til et år og en halv hvis det ikke desinficeret .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------