Position: sygdoms > 9 >

hvad er vestibulær hypofunction ?

   Ifølge Medicin Net , henvises vestibulære til " en struktur, som er en vestibule ( indgang ) , såsom forhal i øret ", samt " kroppens system for opretholdelse af ligevægt . " På det mest grundlæggende niveau , refererer vestibulære hypofunction til en tilstand, hvor en person oplever forvirring eller svimmelhed på grund af problemer i øret

Symptomer

Fysisk desorientering er et almindeligt symptom på vestibulær hypofunction og vil sandsynligvis blive værre med bevægelse af hovedet . En patient kan have svært med balancen , problemer med at bevæge og gå i mørket , og en fornemmelse af, at de er " jiggling ", når de går . Kørsel på en ujævn vej eller udføre andre opgaver , der skaber "high-frekvenssvingninger " kan være svært . Personer med vestibulær hypofunction kan have problemer med at se på tidspunkter, erfaring svimmelhed og har problemer med at opretholde en passende kropsholdning .

Ensidig og bilaterale

Ensidig vestibulære hypofunction refererer til et problem med det vestibulære kerner i det ene øre alene. Som fyring mønstre svinge til neuronerne i at øre , hjernen fortolker fyring som et hoved rotation , hvilket førte til balance problemer og ustabilitet . Bilaterale hypofunction påvirker både ører og kan forårsage større symptomer , såsom svimmelhed. Nogle mennesker begynder ved at have bilaterale hypofunction mens andre udvikler bilaterale spørgsmål fra ensidige problemer .

Årsager

Ifølge Journal of American Physical Therapy Associates , ensidige vestibulære hypofunction ofte er forårsaget af " vestibulære neuronitis , der er ofte forårsaget af herpes simplex virus . " Andre årsager omfatter Meniere sygdom , " vestibulære schwannoma på den ottende kranienerver , " og hjerneskade .

Bilaterale vestibulære hypofunction er oftest forårsaget af aminoglykosid antibiotika , som kan skade vestibulære hårceller . Andre årsager omfatter BVH meningitis , hovedtraume , tumorer og gentagne problemer med ensidig vestibulær hypofunction . Per Sight Street , kan bilaterale hypofunction også være forårsaget af " otosklerose , strålebehandling og idiopatisk degeneration . "

Diagnostic Tests

Talrige muligheder eksisterer for at diagnosticere vestibulær hypofunction . En læge kan behandle en patient øjne ved at bede ham om at udføre en synstest , mens du flytter . En læge kan også bede en patient til " stak " hans hoved gentagne gange , drej hovedet hurtigt til siden , eller flytte hovedet på bestemte vinkler og derefter hurtigt lagde sig. En varm eller kold stof ( såsom vand ) kan indføres i øregangen for at se , hvilken indvirkning temperaturændring har på den betingelse . En patient mistænkt for at have bilaterale hypofunction kan sættes i en roterende stol og overvåget , som han vender at afgøre , hvilke signaler kroppen sender i forhold til normen for en sådan aktivitet .

Behandling

Hvis betingelsen er forårsaget af en underliggende problem , som en tumor , er det første skridt på passende behandle basen tilstand . Når betingelsen er ikke forbundet med en sådan sag, er rehabilitering muligt ved hjælp af nogle grundlæggende behandlingsformer. Disse kan omfatte tilpasning øvelser , hvordan repositionering kroppen og øvelser designet til at forbedre balancen , bevægelse og muskelstyrke .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------