Position: sygdoms > diabetes >

iskias behandling & hånd følelsesløshed

   Iskias eller iskiasnerven smerter kan være forårsaget af en diskusprolaps eller bugnende disk , eller af mange forhold i ryggen , som forårsager betændelse eller spinal nerve kompression . Ifølge artiklen " Iskias " af de ansatte på MayoClinic. com , iskiassmerter normalt skyder ned balder og ben og kalve , undertiden forårsage følelsesløshed i fødder og tæer . Hånd følelsesløshed er normalt ikke et symptom på iskiasnerven smerte . Det er ofte forårsaget af karpaltunnelsyndrom , som påvirker albueregionen i håndleddet . Behandling for både omfatter normalt hvile , is , varme , medicin og motion

Iskias Behandling

Iskias og hånd følelsesløshed kan medføre særskilte behandlinger , som albueregionen i underarmen , håndled og hånd er normalt ikke i vejen for iskiasnerven . Den bedste måde at behandle iskias smerter , er at hvile lænden og midlertidigt at stoppe al fysisk aktivitet såsom løb , der arbejder ud eller dyrke sport . En ryg bandage kan bidrage til at støtte den nedre del af ryggen , når du skal bevæge dig rundt eller arbejde .

I de første 48-72 timer , for at bruge is reducere de oprindelige inflammation , hævelse og smerter i din iskias . Efter, at bruge en varmepude til at reducere eventuelle rester inflammation og smerte . Varme vil øge blodgennemstrømningen til ryggen , der bærer ilt og næringsstoffer, der er nødvendige for healing .

Under ibuprofen eller naproxen kan også bidrage til at mindske smerter , betændelse og eventuelle følelsesløshed i tæer og fødder .

Behandling for Hånd Følelsesløshed

Hvis din hånd følelsesløshed forsvinder , mens du behandler din iskias , kan du ikke nødt til at behandle din hånd separat . Dette scenario er fjernt mulig grund af alle de ekstra nerver i rygsøjlen , og på grund af alle betingelser , herunder en tumor , som potentielt kan forårsage iskias .

Men vil du normalt nødt til at hvile , immobilisere , bruge både is og varme samt anti-inflammatoriske medicin for hånd følelsesløshed , også . Hand seler kan begrænse håndbevægelser , så du ikke irriterer albueregionen i håndleddet og hånden . Ice din hånd og håndled i 20 til 30 minutter hver tredje af fire timer. Efter et par dage , skal du bruge en varmepude eller nedsænkes dit håndled og hånd i meget varmt vand i 20 til 30 minutter . Den ibuprofen du tager for din ryg iskias bør også bidrage til at lette smerter og følelsesløshed i hånden .

Back Hand Øvelser

Når du har den oprindelige betændelse og hævelse under kontrol i ryggen og hånden , kan udøve hjælpe lindre dine symptomer . For iskias problemer , ligger på ryggen med knæene pegende opad og begge fødder på gulvet . Fast trykke nederste del af ryggen på gulvet . Hold denne stilling i 2-5 sekunder og derefter slappe af . Må 10 gentagelser .

Du kan også få fat i begge knæ og trække dem mod brystet , besiddelse denne stilling i to til fem sekunder . Har 10 gentagelser af denne øvelse .

For hånd følelsesløshed , udvide dine arme håndfladerne op og strække hånden ned så langt som muligt . Hold i 15 til 30 sekunder . Gøre tre gentagelser . Også , bøj din hånd mod din underarm og på hver side , bedrift hver bevægelse i op til 30 sekunder. ( Se Ressourcer 1-3 for yderligere øvelser . )
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------