Position: sygdoms > diabetes >

flydende kost -sænke kolesterol

   For at holde kolesterol i skak , skal du fokusere på at sænke dit niveau af LDL ( low- density lipoprotein ) , og hæve niveauet af HDL ( high-density lipoprotein ) . Flydende kost behandlinger har vist sig at være gavnlig for at sænke kolesterol . Mens flydende kost som Slim Fast , er Medifast og OptiFast mest brugt til vægttab , nedsat kolesterol undertiden har været en ekstra resultat , ifølge oplysninger fra Vanderbilt. edu

Flydende Kost

Vælg et flydende måltid udskiftning , der har et lavt fedtindhold , og kan give alle dine daglige næringsstoffer , herunder nogle fiber . Undgå produkter , der indeholder mættet fedt , som ikke vil være nyttigt i at sænke kolesterol . Erstat 01:59 måltider med væske , spise en fedtfattig frokost eller middag , der inkorporerer frisk frugt og grøntsager . Spore din kalorieindtag for at sikre, at du får et passende antal kalorier hver dag for at opretholde sig selv , i hvert fald 400-800 kalorier , ifølge Vanderbilt . edu . Hold flydende diæt kort sigt , der skiftes tilbage til hele mad måltider , der er et lavt fedtindhold og højt fiberindhold . Fortsæt med at undgå mættet fedt og transfedtsyrer findes i mange forarbejdede fødevarer med strømpe op på fødevarer er tættest på deres naturlige form : rå frugt og grøntsager , fuldkorn , osv.

Programmer

Optifast , Medifast og HMR er alle flydende kost programmer , der omfatter en tre -trins kost metode, der indeholder en fasteperiode , en "re-fodring " scene , og en vedligeholdelse stadium sammen med foreslåede motion og brug af støttegrupper . Disse programmer bidrage til at gennemføre forståelse af langsigtede kostændringer og adfærdsmæssige ændringer , som er afgørende for at holde kolesteroltal lavt .

Overvejelser

Stol ikke på en flydende diæt for at få dramatiske resultater, men snarere som en mulige grundlag for overgang , når du bevæger i retning af en sundere kost til at sænke kolesteroltallet . Altid konsultere din læge, før du begynder et vægttab program eller regime .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------