Position: sygdoms > diabetes >

tørre øjne lysterapi

   Hvis du oplever tørre eller irriterede øjne , der kræver brug af dråber eller alternative behandlinger til at lindre ubehag , pulserende lys behandling kan medvirke til at skabe en passende kur . Lysterapi til tørre øjne indebærer brug af pulserende lys rettet ind i øjet for at bremse forekomsten af tørre øjne , hvilket minimerer din afhængighed af øjendråber eller vandbade til at yde nødhjælp

Who Needs tørre øjne Lysterapi ?


Ifølge forsket udført af Dr. Rolando Toyos i en såkaldt " Therapeutics Fokus på Dry Eye " undersøgelse , er behandlingen af meibomske kirtel dysfunktion foretages med fokus lysterapi metoder . Den meibomske kirtel er ansvarlig for lipid del af brudstedet , og en blokering eller dysfunktion i dette område kan føre til tørre øjne . Ved at behandle kirtel med varmt lys til at opløse enhver potentiel oprustning og blokeringer , kan kirtlen genoptage normal funktion . Ofte symptomerne er forårsaget af bakterier oprustning i tårekanalen som følge af overskydende meibum . Lysterapi har til formål at reducere den overskydende niveauer af meibum for at genoprette den naturlige balance i øjet .

Hvordan virker det ?


Ved at kombinere en udrensning rutine med varme , fugtige komprimerer og overvåges behandling med pulserende lys rettet mod tårekanalen , ikke ind i øjeæblet selv, er det meibomske kirtel renset for giftige restprodukter og stimuleres til normal funktion . Dette øger levetiden for de tåre , hvilket betyder, at rive varer længere på overfladen af øjeæblet . De bølgelængder af lys , der anvendes er kendt for at inducere hæmoglobin til at koagulere . Teorien , der følger af dette er , at da den trange blodkar fuld af størknet hæmoglobin ikke er i stand til at fungere ordentligt , mener levering af forbindelser, der forårsager betændelse ikke forekomme . Uden denne tilstrømning af inflammatoriske stoffer , og den rensende trufne foranstaltninger , er det meibomske kirtel i stand til at helbrede sig selv .

Behandlingsregimer


Behandlingen sker som regel over en periode på fire til seks måneder , med månedlige intervaller . Ved at have en lang tidshorisont , kan behandlingen justeres efter patientens respons . Patienterne har ofte ikke brug for alle de behandlinger , som en gang øjet er vendt tilbage til 90 procent af den normale funktion , at proceduren er ineffektiv . Hver behandling har en markant effekt , og der er ikke behov for steroid behandlinger til at styrke stofskiftet .

pulserende lys behandling fungerer godt i mange tilfælde . Et godt planlagt og kontrolleret behandlingsregime , kombineret med afgiftende renser og varme omslag , vil hjælpe løsne eventuelle restkoncentrationer , der kan påvirke meibomske kirtlen regelmæssige aktivitet . De olier , at kirtlen producerer , er afgørende for et velfungerende øjne ' smøring mekanismer og så behandling af dysfunktion ved ikke-kirurgisk , pulserende lys teknikker repræsenterer en ikke-invasiv måde at helbrede tørre øjne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------