Position: sygdoms > diabetes >

reumatoid arthritis + albue smerter

   Når leddegigt invaderer en albue , mange daglige opgaver , der plejede at være enkelt er blevet vanskelige . Den gode nyhed er , at der er muligheder for at hjælpe med at behandle denne tilstand

Steroider


Steroider , såsom prednison , er almindeligt anvendt til behandling af leddegigt og kan reducere smerter og hævelse i de berørte albuen og sinke ledskade til albuen .

DMARD 's


Sygdomsmodificerende anti-reumatiske lægemidler bruges til at bremse udviklingen af RA og beskytte leddene for yderligere skader . Almindeligt anvendte DMARD 's omfatter methotrexat , leflunomid og hydroxychloroquin .

Visco Supplering


KVBC-TV , en NBC News affiliate i Las Vegas , fortæller læserne på sin hjemmeside om en behandling kaldet Visco Supplering . Behandlingen er rapporteret til at lindre op til 80 procent af gigt smerter . Læger injicere kollagen i albueleddet , skaber smøring og reducere smerter .

Guld behandling

Guld har vist lovende som en arthritis behandling, når de ændrede i en kemisk form , reducere inflammation af gigt og lette smerter i de berørte albue .

RoActemra

I Irland var et nyt lægemiddel kaldet RoActemra sat i forsøg som en RA behandling . Næsten 50 procent af alle patienter testet oplevede en eftergivelse af deres reumatoid arthritis symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------