Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man stopper med at ryge sort & mild

  Mange mennesker ved ikke, at sorte og mild cigarer give de samme sundhedsmæssige risiko som cigaretter . Sort og mild rygere er lige så sårbare over for hjertesygdomme , kræft og luftvejssygdomme . Du skal henvende sparke vane at ryge sort og mild cigarer på samme måde, som du vil forsøge at besejre cigaret afhængighed . Ifølge en rapport indsendt af wjz. com , sort og mild indeholde lige så meget tobak som cigaretter . I rapporten hedder det , at den gennemsnitlige cigar rygeren mister fem leveår efter alder 40 . . Kicking en rygevaner er ingen tur i parken , men de langsigtede fordele er umagen værd

Du skal bruge: .
Varmt vand
Sæbe.
Barberskum .
Razor .

Athletic tape .
Zinkoxid tape .


1 .
Fortæl dine venner og familie om din beslutning om at stoppe med at ryge , så du har deres opbakning. Omgiv dig med folk der ikke ryger .

2 .
fastsætte en dato for, hvornår du vil stoppe med at ryge . Forud for din date , slippe af med alle dine sort og mild . Råde over dem på en placering , som du normalt ikke går så du ikke bliver fristet til at hente dem .
3 .
fortrænge rygning med hobbyer eller aktiviteter , som du nyder at gøre . Genkende , hvad der udløser dit ønske om at ryge . I stedet for at ryge forsøge motion , læse , spise , lytte til musik osv. Prøv at holde dig beskæftiget .
4 .

Prøv at bruge en næsespray eller tyggegummi , der vil undertrykke nikotin cravings . Også overveje at bruge en nikotin plaster .
5 .
Begynd at spise et godt balance kost og få tilstrækkeligt timers søvn . Spis mere frugt , grøntsager og drikke masser af vand . Prøv at få otte timers søvn hver nat .

gode råd og advarsler


 • Kontakt en læge, hvis du føler dig overvældet af dine rygevaner .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------