Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan tape en akillessene

   Hvis du opretholde en skade på akillessenen , kan du vælge at tape området som en måde at opnå smertelindring og for at fremskynde helingsprocessen . Når båndet anvendes på Achillessenen , vil det tjene til at begrænse antallet af drift for at forhindre belastning af den forurettede musklen. Efter ordentlig tape teknikker er meget vigtigt at undgå yderligere skade på foden. Tape , der er for restriktiv , kan falde omsætning og forringe muskelfunktion , eller kan føre til irritation af huden

Du skal bruge:
varmt vand.
Sæbe.
Barberskum .
Razor .

Athletic tape .
Zinkoxid tape .


1 .
Rens de berørte ben med varmt sæbevand . Påfør barberskum til ben og barbere hår ud af benet til at give en glat overflade for båndet at holde sig til . Dette vil også fjerne smerten forårsaget af at rive håret ud , når båndet er fjernet .

to .
Påfør en pre-tape under wrap til at beskytte huden mod friktion , der kan være forårsaget af den atletiske båndet . Underwrap er tilgængelig i bandage midtergangen af apoteker og kiosker . Følg anvisningerne på emballagen til denne papirtynde wrap .
3 .
Påfør atletisk tape af indpakning to forankre strimler omkring midten af foden til at fungere som et anker . Wrap to forankring strimler omkring det største del af lægmusklen . Efterlad en en-tommers afstand mellem kalv og båndet at give plads for at kalven kan flex .
4 .

Liggende på maven , har en partner anvende et stykke atletisk tape , der forbinder forankring foden båndet til forankring kalv båndet . Klæbebåndet fra bunden af hælen , op kalven , strækker sig forankring kalv båndet . Efterlad en en-tommers afstand mellem bagsiden af hælen og båndet at give plads til at strække .
5 .
Sæt et stykke tape på ydersiden af forankring kalv båndet . Udvid båndet ned og på tværs af kalv , der fastholdt indersiden af forankring foden båndet , lige foran hælen . Ombryde stykke rundt om forankring foden båndet . Ikke skære dette stykke tape . Fortsæt udvide stykke op ydersiden af læggen . Udvid båndet op og på tværs af benet , der fastholdt indersiden af forankring kalv båndet .
6 .
Påfør strimler af zinkoxid tape rundt om forankring kalven tape til sikker . Må ikke udvide helt rundt læggen , fordi det ikke vil strække som den atletiske båndet gør . Gentag på den forankring fods båndet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------