Position: sygdoms > diabetes >

naturmedicin for overgangsalderen depression

   Kvinder lige begyndt at rejse ind i overgangsalderen oplever ofte , at et af de symptomer de oplever er depression . Ubehaget af hedeture , uregelmæssig menstruation og væskeophobning kan tage en vejafgift . Hvis din depression er svær eller langvarig , bør du se en sundhedsinstitution praktiserende læge for diagnose og behandling . Men hvis du har let eller moderat depression , der er et par urter , kosttilskud og øvelser du kan prøve at skulle give dig lindring

to vigtige supplement

St. Perikum , med sine vælgere hypericin og hyperforin handler meget på samme måde som Prozac , uden mulighed for alvorlige bivirkninger . De gamle grækere brugte dette urt til depression og nervesygdomme som angst . De få bivirkninger , der kan opleves fra St. John 's urt er milde-hovedsageligt kvalme , mundtørhed og lysfølsomhed .

Hjernen kemiske 5- HTP (5-hydroxytryptophan ) er en forløber for serotonin i hjernen og er værdifuldt i bekæmpelsen af depression . Mens St. John 's urt og Prozac arbejde for at stoppe reuptake af serotonin , 5- HTP faktisk bidrager til at producere mere , så den er tilgængelig til at forbedre din søvnkvalitet og hjælpe dig med at bekæmpe stress og angst . Dette tillæg er tilgængelig i tabletform og kan købes på ethvert apotek eller helsekostforretning , samt online . Start med at tage en pille på middag tid for den første uge eller deromkring . Du kan tilføje en pille om morgenen , så længe du tåler det godt , med andre ord , det, hvis ikke gøre dig alt for døsig i løbet af dagen . Den maksimale dosis er som regel fire tabletter om dagen , to om morgenen og to om natten .

Bioidentical hormonbehandling

Når man har med overgangsalderen , og præ-overgangsalderen , er genstand for hormonbehandling kommer op . Moderne medicin svar på de ubehagelige symptomer på overgangsalderen har været at ordinere syntetiske eller fra dyr østrogen . Dette kan hjælpe med at lindre nogle af symptomerne , men nye oplysninger tyder på , at disse lægemidler er knyttet til stigningen i forekomsten af brystkræft og slagtilfælde hos kvinder . Et sikrere og ikke-receptpligtige , måde at styre overgangsalderens symptomer , herunder depression , er bioidentical hormon terapi . Bioidentical hormon terapi er progesteron udvundet af planter , der metabolizes i den menneskelige krop , ligesom din egen progesteron . Normalt anvendes som en creme , har soja-afledte progesteron har vist sig at lindre de problemer der er forbundet med østrogen dominans i både kvinder og mænd . Den såkaldte kønshormoner faktisk har mange arbejdspladser uden for reproduktive system . De , sammen med adrenal-og thyreoidea- producerede hormoner , skal holdes i balance for optimal fysisk og følelsesmæssig sundhed . Progesteron creme kan være nyttig i denne .

krop og sind Connection

Din generelle sundhed har meget at gøre med din følelsesmæssige tilstand . Når du har kronisk ubehag som forstoppelse , væskeophobning eller træthed , kan det have en dybtgående effekt på dit livssyn. En sund kost består af mindst 75 procent grøntsager og frugter , masser af vand og regelmæssig moderat motion burde give dig en fordel i kampen mod overgangsalderen depression . Husk at få nok hvile , og tage tid for dig selv som din krop forandrer sig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------