Position: sygdoms > diabetes >

lysterapi for bipolar lidelse

   Lysterapi kan være en hjælp for folk, der lider af bipolar lidelse , ifølge en undersøgelse foretaget af University of Pittsburgh School of Medicine 's vestlige Psykiatriske Institut og Clinic . Også kendt som lysbehandling , har lysterapi traditionelt været anvendt til behandling af hudsygdomme , men dens anvendelse i depression og psykisk sygdom er blevet mere almindeligt

Bipolar

Bipolar lidelse er defineret som en psykisk sygdom , hvor personen svinger fra manisk eufori til depression . Disse humørsvingninger kan vare uger eller måneder , hvilket gør bipolarism en invaliderende lidelse . Uden hjælp , har en tendens personer med en Bipolar lidelse til at blive værre og selvmord er ganske udbredt blandt de mennesker, der lider under det . Mens der i en manisk fase , en tendens mennesker med bipolar lidelse til at føle eufori og optimisme , men også kan være aggressive og let ophidset . På depressive ende , vil folk føle overvældende sorg og håbløshed . Skyldfølelse og manglende interesse i normale aktiviteter også er almindelige .

Lysterapi

Lysterapi virker ved skinnende hele spektret lys direkte ind i øjnene . Dette lys kommer fra en der dækker hele spektret pære i en kasse med et visir . Folk , der gennemgår lysterapi vil sandsynligvis brug for et par sessioner om ugen med hver session varer 30 minutter til to timer . For folk med bipolar lidelse , er lysterapi mest effektive i løbet af en depressiv fase, og anbefales ikke under en manisk fase . Der er meget få komplikationer til lysterapi og det har en tendens til at arbejde ret hurtigt .

Funktion

Ifølge Dr. Dorothy Sid fra University of Pittsburgh , er lysterapi kun anbefales under depressiv fase , fordi det løser depression , der påvirker mennesker med bipolar lidelse . Folk, der har en Bipolar lidelse er også yderst følsomme , når der sker ændringer i udendørs lys og de forandringer , der kommer med årstiderne . Ifølge Dr. Sid , mener nogle læger , at selvmord blandt mennesker med bipolar lidelse , svarer til ændringen i sæsoner . Også vigtigt er det tid af dagen , hvor lysterapi blev indført . University of Pittsburgh undersøgelse viste , at indførelsen af lyset for tidligt afbrudt døgnrytmen og sætte folk ind i en " blandet tilstand " , hvor symptomer på depression og mani , som angst , dårligt humør og søvnforstyrrelser , løb sammen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------