Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man cool hududslæt

   Mange forskellige irritationsmomenter kan forårsage hududslæt . Vaskemidler , indendørs opvarmning , fødevareallergi , kontakt med plante -og bakterielle eller svamp infektioner er blot nogle få af stoffer , der kan medføre kraftige kløe , rødme , afskalning , og hævelse af huden . At behandle udslættet korrekt , er det vigtigt at forsøge at identificere den form for udslæt og årsagen til irritation . En hudlæge er en læge , der har specialiseret sig i sygdomme i huden og kan hjælpe dig med at finde den bedste behandling for din hud tilstand . En række af hjem retsmidler bruges også til at hjælpe køle og lindre hududslæt

Du skal bruge: .
koldt kompres
. aloe vera gel .
menthol lotion .
benzocain fløde .
Calamine lotion .


1 .
Anvend et koldt omslag . En kold komprimere vil midlertidigt nedsætte svie , kløe og hævelse af eventuelle hudirritation . Våde en vaskeklud og sætte det ind i fryseren for en kort tid , så gælder det på det angrebne område i 10 til 20 minutter til afkøling relief . Gelpakninger der kan køles i køleskab er også god som komprimerer .
2 .
Prøv aloe vera gel . Aloe vera er planten hvis blade producerer en gel-lignende stof , der lindrer og køler , når det påføres huden . Det kan findes i gel eller lotion form i kiosker , discountbutikker og supermarkeder og er ofte brugt til at lindre solforbrændinger . Det er sikkert at bruge på børn .
3 .
Sættetid i en havregryn kolloid bad . Havregryn i dette fine pulver kan opløses i badevandet for at give køling , beroligende nødhjælp til Poison Ivy udslæt , skoldkopper , og psoriasis . I blød i mindst 10 til 15 minutter . Gnid ikke din hud, når goldning . Pat tør forsigtigt og lade kolloid at fortsætte beroligende udslættet .
4 .
Anvend Calamine lotion . Calamine lotion er et meget gammelt middel , men er stadig meget effektiv til hudirritationer som Poison Ivy , gift eg , insektbid og eksem . Det er en sammensat lavet af zink og jern oxid i en lyserød creme og påføres direkte på huden efter behov .
5 .
Køb en lotion med menthol . Menthol , når det påføres huden giver en afkøling , beroligende fornemmelse . Aveeno har en lotion med menthol , der kan findes på kiosker og discountbutikker . Menthol kan stikke og bør ikke bruges på sarte væv .
6 .
Find en creme med benzocain . Benzocain er en aktuel bedøvelsesmiddel , der vil følelsesløse irriteret hud og lindre kløe og svie . En række cremer indeholder benzocain er på markedet og kan findes i de fleste større købmænd .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------