Position: sygdoms > diabetes >

hvad man skal gøre med tilbagevendende sure opstød ?

   Tilbagevendende syre refluks er et tegn på gastroøsofageal reflukssygdom ( GERD ) , en tilstand, hvor mavesyre sikkerhedskopierer op i spiserøret . Dette er en kronisk tilstand , som kan føre til mere alvorlige sygdomme , hvis venstre ubehandlet . Betingelsen kan være ubehageligt , og kan også føre til halsbrand . Mens over -the-counter medicin kan hjælpe med ubehag , vil du sandsynligvis brug for stærkere medicin , og kan drage fordel af at gennemføre nogle ændringer i livsstil at modstå tilbagevendende sure opstød

Du skal bruge: .
varmt vand.
Sæbe ( acne sæbe eller sæbe beregnet til fedtet hud ) .
Vaskeklud .
Vat .
Astringerende .
Vatpinde .
Bandage .

Medicin

I de fleste tilfælde vil en læge anbefale Dem først prøve en over -the-counter medicin til behandling af sure opstød . Reflux er resultatet af din mave overproduktion syre , så brugen af regulære antacida kan hjælpe med midlertidig lindring . Men ifølge Mayo Clinic , har nogle over -the-counter medicin ikke helbrede nogen skader på spiserøret og har nogle bivirkninger .

Over -the-counter medicin , der kan hjælpe med symptomer på refluks omfatter dem , der reducerer produktionen af syre , såsom Zantac , Pepsid AC eller Tagamat . Stærkere medicin kan også blive ordineret . Medicin som Prevacid og Prilosec er kendt som protonpumpehæmmere og arbejde ved at afskære syre produktionen til det punkt, spiserøret har tid til at helbrede , ifølge Mayo Clinic . I mange tilfælde vil du bruge receptpligtig stærke medicin til at behandle tilbagevendende sure opstød .

Livsstil

Livsstil ændringer er også en vigtig del af behandlingen af sure opstød . Holde din vægt på et sundt niveau kan hjælpe med at kontrollere tilstanden . Når du bære ekstra vægt , er du lægge pres på maven , igen tvinger syre i spiserøret . Iført stramt tøj kan også tilføje tryk på maven . Hvis du ændrer din kost for at undgå fødevarer, der sætter på mave syre er også en god måde at stoppe refluks . Fødevarer berygtet for at forårsage overskydende syre omfatte hvidløg , løg , fed og stegt mad , chokolade og mynte . Prøv ikke at ligge ned umiddelbart efter et måltid , da dette vil gøre det lettere for syre til at flytte ind i spiserøret .

Surgery

I de mest alvorlige tilfælde af syre refluks , kan kirurgi være nødvendig . En procedure , der kan gøres kaldes en Nissen fundoplication . Ifølge Mayo Clinic , strammer denne procedure esophageal sphincter ved at binde toppen af maven omkring spiserøret . En anden procedure er EndoCinch endoluminal gastroplication , som indebærer suturering i spiserøret til at give den ekstra struktur , selv om effekten af denne undersøgelse stadig er genstand for efterforskning, hedder det Mayo Clinic .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------