Position: sygdoms > diabetes >

fysioterapi til migræne nødhjælp

   Migræne hovedpine er utroligt smertefuldt. De kan komme med kort varsel , og kan holde en person ned og ud i flere dage. Disse hovedpine kan behandles med medicin og andre naturlægemidler . Fysioterapi kan også hjælpe med at behandle migræne . Der findes mange forskellige former for fysisk behandling, der kan bruges . Disse behandlinger er ikke lægeligt bevist at være effektive

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandling , der bruger refleks punkter til behandling af mange forhold . Zoneterapeuter lægge pres på disse punkter i din krop til at behandle sygdomme , der spænder fra over at spise til migræne hovedpine . De mener, at zoneterapi gør en person mere bevidst om de signaler kroppen sender . De mener, at dette hjælper dig fornemmelse små ændringer i din krop , som kan føre til migræne .

kender disse signaler kan hjælpe dig med at eventuelle nødvendige tilpasninger for at undgå migræne , hvis det er muligt . Ifølge University of Maryland Medical Center, har zoneterapi vist nogle løfter i behandling af migræne , men det har ikke været testet fuldt ud som nødvendigt for at blive betragtet som en ideel behandling .

Kiropraktik

Kiropraktik medicin er en kontroversiel medicinsk behandling . De fleste medicinske eksperter mener , at kiropraktik kan hjælpe behandle problemer , herunder rygsmerter og Led Pigge . Men mange kiropraktorer hævder , at kiropraktik kan behandle en langt bredere vifte af betingelser end kan være muligt . Alligevel kan der være en vis sandhed i kiropraktisk medicin hjælpe migræne . Migræne er forårsaget af mange forskellige forhold , og en af disse indeholder en misalgined rygsøjlen . University of Maryland Medical center konstateret, at spinal manipulation hjalp behandle migræne så effektivt som Elavil , en medicin til behandling af migræne . , Før de undergik kiropraktorbehandling , skal du tale med din læge .

Motion

Regelmæssig motion hjælper med at holde kroppen sund . Det kan også hjælpe med at forhindre migræne starte i første omgang . Laver øvelser , når din migræne smerte er mindre , kan hjælpe med at behandle nogle af de smerter . Et understøttet ryg udgør startes ved at sidde ned og sætte fødderne sammen , bund først . Tag en øvelse band og pak det omkring din talje og fødder , binde den mellem dine ben . Lig på en stor pude med en anden under lårene for støtte . Hold dine ben i luften og trække vejret langsomt i fem minutter . Dette indebærer får blod flyder til hjernen, som kan hjælpe med at behandle migræne smerte . Forward siddende stille startes ved at sidde på kanten af en stol ved siden af et bord . Hold hver albue med den anden hånd og lægge din overkrop frem på bordet . Luk dine øjne og indånder langsomt . Efter et minut er gået , udånder langsomt gennem munden og gentag fem gange .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------