Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man skal håndtere kronisk nyresygdom

   Kronisk nyresygdom er desværre en almindelig medicinsk problem med en anslået 20 millioner amerikanere lider af det . De mest almindelige årsager til kronisk nyresygdom er progressive højt blodtryk , dårligt kontrolleret diabetes og betændelse i nyrerne . Selvom vores nyrer har mange vitale funktioner deres vigtigste rolle er filtrering og fjernelse af affald fra det cirkulerende blod . Tilstrækkelig nyrefunktion er nødvendig for menneskers liv . Kronisk nyresygdom ofte udvikler sig til at fuldføre nyresvigt . Når dette sker enten dialyse eller en nyretransplantation er nødvendig for fortsat overlevelse . Hvilke skridt kan en person tage til korrekt behandle kronisk nyresygdom og forhindre processen fra skrider
1
Control . Deres blodsukker ! God blodsukkerkontrol går langt i forebyggelsen progression af nyresygdom .
2 .
holde dit blodtryk velkontrolleret er nok den bedste måde at håndtere kronisk nyresygdom . Tag din medicin som foreskrevet .
3 .
Gør motion og sund spise en stor del af din daglige ritual . Begge vil være med til at regulere blodtryk og blodsukker , hvilket igen bidrager til at behandle kronisk nyresygdom .
4 .
Giv op med at ryge nu . Tobak toksiner gradvist skade de små blodkar i nyrerne og accelererer kronisk nyresygdom .
5 .
Vær på vagt over for indtagelse af for meget protein . Selv kontroversielle der er mange medicinske undersøgelser , som har vist højt proteinindhold kostvaner kan placere for stor belastning på allerede beskadigede nyrerne .
6 .
Undgå orale anti-inflammatoriske stoffer såsom ibuprofen eller naproxen hvis det er muligt . De påvirker blodgennemstrømningen og funktion af nyrerne.
7 .
Grænse fødevarer , der kan løfte dit dårlige kolesterol samt triglycerid niveauer . Dårligt kontrolleret lipidniveauer synes at bidrage til progressionen af kronisk nyresygdom .
8 .
Besøg din læge regelmæssigt for at overvåge både dine symptomer samt din nyrefunktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------