Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan tabe ved hjælp af kanel

   Kanel har mange sundhedsmæssige fordele , herunder antibakterielle egenskaber , forbedring af hjernens funktioner , og kan endnu lavere LDL -kolesterol . Nylige undersøgelser viser også, at kanel kan støtte stabilisere insulin niveauer hos diabetikere og hjælpe støtte i vægttab . Lær at inkorporere kanel i din kost for at tabe
1 .
Brug af høj kvalitet kanel , der er frisk . Den bedste smag kanel er vietnamesisk kanel , der kan findes på naturlig føde butikker . Frisk , høj kvalitet krydderier smag langt bedre end dem , der har siddet på en købmand hylde i månedsvis , og de indeholder også flere næringsstoffer .
2 .
Nylige medicinske undersøgelser viser, at indarbejde 2 tsk kanel i din kost hver dag vil give sundhedsmæssige fordele og støtte i vægttab .
3 .
Der er mange lækre måder at tilføje kanel til din kost . Føje det til din te , drys det på æblemos eller frisk hakket æbler , føje det til havregryn , drys det på toast eller bruge kanel i bagværk .
4 .
Nogle mennesker foretrækker at tage en kanel supplement , så de ikke behøver at bekymre dig om at tilføje kanel til deres kost , eller hvis de er ligeglade med smagen af kanel . Du kan finde kanel kosttilskud , hvor nogensinde vitaminer sælges .
5 .
Se nedenstående ressourcer for at få flere oplysninger om brug af kanel for vægttab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------