Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan reducere din støv mide allergi

  Du vil lære , hvordan du kan komme i gang i dag i at reducere dit støv mide allergi .
Som for lige nu der kunne være hvor som helst fra 10. 000 til 10 millioner husstøvmider i din madras alene ! Plus , det er ikke engang det . . . . . husstøv består af støvmider og den gennemsnitlige hjem akkumuleres omkring 40 lbs. af husstøv et år

Du skal bruge:
et åbent sind
. tålmodighed .


1 .
Slip af med alle tør-baserede støvsugere . Ja, selv hvis det har et HEPA -filter på den .
Alle støvsugere , om de var 60 $ eller $ 2000 er lavet af de samme 4 grundlæggende dele , med en af disse dele er en udstødning . Det er et af de største problemer med vakuum , fordi alle luften ( støv , snavs , skidt , osv. ) , der kommer ind i posen eller en kop ikke kan opholde sig i der ( eller det vil eksplodere ) den skal komme ud . . . dermed udstødningen .
Så derfor , støvsugere udstødning beskidt , beskidte luft tilbage på dig .
Hvis du holder op med et tomrum i dit hjem , kan du opleve en forskel med vejrtrækning og allergi spørgsmål .
2 .
Stop med en tør klud. Støv klude ikke fjerne støv . Hvad du gør er blot røre støvet rundt og så er det bosættelse et andet sted .
3 .
Stop med koste . Samme tilbud, er du ikke fjerne alle de støv , skidt og snavs , er du omrøring det op , og det er bosættelse andetsteds .
4 .
Køb et produkt som Rainbow Home Cleaning System . Folk kalder det et vakuum, men det er ikke ( fordi det ikke udstødning beskidt , beskidte luft tilbage på dig . )
The Rainbow er der faktisk måles i cfm 's ( kubikfod per minut ), fordi det er en certificerede luftfilter . Det er også en luftfugtighed regulator ( det holder luftfugtigheden på 45 %, hvilket er godt for mennesker og dårligt for husstøvmider . ) Og Rainbow er udstyret med et HEPA Neutralizer om det , så det sikres næsten 100 % ren luft , der bliver udtømt ud af maskinen .
Oven i det, er det vandbaseret , så det vil ikke tilstoppe . Når som din typiske tørre-baserede filter vakuum træsko kort efter at være blevet brugt .
5 .
Brug Rainbow Home Rengøring system til at rense dit tæppe og hårde overflader , støv og også bruge den til at få støvmider ud af din madras og møbler .
The Rainbow bruger vand til rent faktisk at fjerne støv , fordi når støvet er inde i vand, kan det ikke genbosætte nogle andre steder . Du rent faktisk fjerner det ved dumping det ud . Samme med husstøvmider i din madras og dine møbler .

gode råd og advarsler


 • Jo oftere du Rainbow jo bedre din vejrtrækning vil være.
 • Den simple handling aldrig nogensinde at tænde for din traditionelle vakuum igen kan gøre en enorm forskel i din vejrtrækning .
 • Der er ingen filtre eller poser eller noget at købe for en Rainbow .
 • The Rainbow kan vare i gennemsnit i 30 år
 • Følg anvisningerne i manualen til Rainbow . du kan ugyldiggøre garantien , hvis du ikke gør det.
 • Åndedrættet enorme mængder af støv er ikke sundt for dig .
 • Indendørs luft er 2 til 5 og nogle gange op til 100 gange mere forurenet end udeluften på grund af støv problemet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------