Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan lindre huden irritation

   Skin gnidning er en fælles tegn på hudirritation og kan forårsage betydelige , rødme , brændende , og i alvorlige tilfælde endda oozing . Det kan være et særligt problem , hvis du er atletisk og gøre en masse gå eller løbe i stramme motion tøj . Den gode nyhed er, gnidning af huden er relativt let at rette . Her er hvordan
1 .
Ændre, hvad du slid .
hud irritation er mest sandsynligt , hvis du bære tøj , der er for stramt eller tøj lavet af syntetiske stoffer . Skifte over til 100 % bomuld motion tøj og springe den stramme spandex , hvis du har et problem med hud gnidning . Undgå enhver form for motion slid , der gnider mod din hud, når du bevæger dig. Vælg stof, der " ånder " .
2 .
aldrig bære fugtigt tøj .
Svedende også gør huden gnidning værre . Efter du træner , altid ændre ud af din " svedig " øvelse tøj så hurtigt som muligt og aldrig rewear et stykke tøj , indtil det er helt tørt . Vask altid tøj i en duftfri vaskemiddel efter før at bære det igen .
3 .
reducere friktion .
for at undgå irritation af huden , så prøv at reducere friktionen mellem beklædning og hud så meget som muligt . Gør dette ved at anvende et lag af baby pulver eller majsstivelse til områder udsat for gnidning.
4 .
Undgå at bære strømpebukser .
Strømpebenklæder er stramme og vil ikke give din hud at ånde , som disponerer til irritation af huden . Må ikke bære dem , medmindre du har det.
5 .
Hvis du allerede har hud gnidning .
Vask rasede huden med mild , duft-fri og sæbe varmt vand . Dække området med gaze , men sørg for det er ikke så stram, at den ikke tillader luft flow . Hvis irritationen er alvorlig , kan en over -the-counter kortison creme hjælp , men kontakt din læge før du gør dette . Når du har gnidning af huden , er det vigtigt at se efter tegn på sekundær infektion som siver , ekspanderende rødme eller øget smerte . Hvis disse tegn udvikler , se din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------