Position: sygdoms > diabetes >

hvordan du sikkert at fjerne hud tags

  Hud tags er en uskøn og nogle gange smertefuld tilstand , som ofte resultater, når stoffet eller hud gnider konstant mod huden på steder som nakken , lår og armhuler . I de fleste tilfælde er huden tags harmløse , men de kan være grimme , hvilket skaber en følelse af selv-bevidsthed , når de optræder på steder, alle kan se . Sikker fjernelse af hud tags er en nem opgave, kan normalt udføres i komfort i dit hjem

Du skal bruge: .
Wart frysebehandling
. Klar neglelak .
Is.
Tråd .
Isopropylalkohol .
Negleklipper .


1 .
Freeze hud tags med en over -the-counter vorte frysebehandling . Følge vejledningen på behandling , spidsen af indefrysningen tryllestav på huden tags i 20 sekunder hold . Huden tag vil skrumpe og falde ned i løbet af de næste syv eller deromkring dage .
2 .
Påfør et lag klar neglelak på huden tag to gange dagligt for at tørre tag og tilskynde det at falde af. Denne metode kan tage op til to uger , med dig gentage programmet dagligt, indtil du ser resultater.
3 .
Is huden tag og derefter wrap en stram lag af tråd rundt i bunden af koden . Sterilisere en række negleklipper ved at opbløde dem i isopropylalkohol . Træk huden tag væk fra huden og klip det rent langs basen for at undgå ardannelse og genvækst .
4 .
Wrap hud tags stram med tråd til at afskære omløb . Dette vil medføre, at huden tag for at falde af på egen hånd i to til tre dage .
5 .
Check ind naturlige behandlinger indeholder æteriske olier , der hjælper trækker huden tag ud fra de rødder, helende på huden uden ardannelse , efter at de falder fra .
6 .
Rådfør dig med din læge om elektrolyse og nedfrysning teknikker , der kan gøres ret i hendes kontor . Dette er især vigtigt i tilfælde af store huden tags , som kan bløde voldsomt , hvis skåret derhjemme .

gode råd og advarsler


 • Det er bydende nødvendigt, at du har din læge mindst se på huden tags , før at behandle dem for at sikre, at de ikke modermærker eller andre ondartede vækster , der kan resultere i farlige konsekvenser , hvis forkert fjernes.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------