Position: sygdoms > diabetes >

enzym behandling for polymyositis

   Polymyositis er en sjælden bindevævssygdom , hvor de vigtigste symptomer er muskel betændelse og svaghed . Helt specielt , den svage er at skelet muskler, der er en integrerende del bevægelse . Behandlingen ikke omvendt sygdommen , men assuages symptomerne . Enzym terapi udnyttes som en metode til behandling

polymyositis

polymyositis sker gradvist over en periode på flere uger og måneder , som regel påvirker dem i 30'erne til 50'erne og kvinder mere end mænd . Sygdommen er karakteriseret ved muskel betændelse, der svækker skelet muskler og i sidste ende hæmmer bevægelse . Behandling lindrer symptomerne , men ikke helbrede sygdommen . Spontan remission er sjælden og det vigtigste mål med behandlingen er at øge muskelstyrke og funktion . Polymyositis er en autoimmun sygdom , hvor immunsystemet fejlagtigt angriber kroppens muskler . I tilfælde, hvor andre behandlinger er ineffektive eller skadelige , har immunoglobulin vist sig effektiv . En af de vigtigste behandling for polymyositis er kortikosteroider , da denne klassificering af lægemidler undertrykker immunsystemet , reducere inflammation og forbedrer muskelstyrke .

Enzyme Terapi

Enzyme terapi er en anden behandlingsforløb , der kan bruges sammen med kortikosteroider . Dette er også udnyttes , når kortikosteroider er ineffektive . Behandlingen indebærer intravenøs immunglobulin , også kendt som IVIg . Immunglobulin er indkøbt fra raske donorer og indeholder sunde antistoffer . De forbedrer klinisk og immunologisk karakteristika af sygdommen . Når det gives i høje doser intravenøst , kan dette enzym behandling mindske produktionen af antistoffer angriber musklerne og blokere allerede skadelige antistoffer , der forårsager polymyositis . Forbedringen på betingelse af , kan ses efter første infusion og mærkbart synlige efter den anden infusion . Efter to eller tre behandlinger uden forbedringer, er succesraten for denne behandling betydeligt reduceret . Denne behandling anses for sikker og effektiv , men er dyrt og for at bevare fordelen skal gentages med jævne mellemrum.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------