Position: sygdoms > diabetes >

american vs EU-foranstaltning af kolesterol

   Højt kolesteroltal er en dårlig ting , uanset hvilken del af verden du befinder dig i , selv om midlerne til at foranstaltningen kan variere afhængigt af sted . USA bruger en målesystem , mens de europæiske lande bruger et andet

USA Måling

I USA og flere andre dele af verden , er kolesterol målt i milligram kolesterol per deciliter blod . En total kolesterol niveau mindre end 200 anses for god .

Europæiske Måling

I Canada og det meste af Europa , er kolesterol måles i millimol per liter blod . Et kolesteroltal under 5,2 er at foretrække.

Konvertering til Europa- metode

Hvis du har en kolesterol læsning i milligram af kolesterol pr deciliter , kan du hurtigt konvertere det til millimol per liter . Du skal blot opdele dit kolesteroltal ved 38,6598 .

Konvertering til USA Metode

Ligeledes , hvis du har en kolesterol læsning i millimol per liter , kan du konvertere det til milligram pr deciliter ved multiplikation med 38,6598 .

Kolesterol Afprøvning

For at få den mest pålidelige kolesterol resultater , bør du hurtigt til mindst ti timer, før en blodprøve er taget . Nogle læger vil bede dig om at faste i 12 timer forinden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------