Position: sygdoms > diabetes >

plantar vorter afhjælpe

   Vorter er typisk forårsaget af en infektion i huden . Mens vorter kan vises på nogen del af kroppen , plantar vorter vises i bunden af din fod og er forårsaget af human papillomavirus . De er ikke skadelige , men kan få nogle ubehag eller smerter . Der er flere midler til at hjælpe med at opklare plantar vorter

vitamin A

Anvendelsen vitamin A til vorte kan hjælpe slippe af med din irriterende problem . Bryde åbne en vitamin kapsel og spredes væsken på det berørte område . Brug kapsler , der indeholder 25. 000 internationale enheder af naturligt vitamin A. Er det kun en gang om dagen , og kun gnide væsken på huden . Indtagelse for meget A-vitamin kan være giftige . Vær tålmodig , fordi denne metode kan tage to til fem måneder .

Vitamin C

Brug en C-vitamin pasta kan også hjælpe med at opklare din vorte , da den høje surhedsgrad af vitamin C kan dræbe vorte virus . Du skal blot knuse op en eller to C-vitamin piller og en lille mængde vand ( nok til at skabe en pasta ) . Gnid blandingen på din plantar vorte og dække området med en forbinding for at holde pastaen i at komme ud af området . Sørg for at du udelukkende dække vorten med pasta , fordi surhedsgraden i blandingen kan irritere din hud .

Castor Oil

Gnid en stor mængde ricinusolie på plantar vorte hver nat . Dække området med en forbinding , så olien ikke smitter af . Det kan tage flere måneder , så være i overensstemmelse med behandlingen.

rå kartoffel

Skær en kartoffel i halve og gnid den rå side på din vorte . Vorte skulle vise sort og med tiden falder af . Igen skal du være i overensstemmelse med denne behandling . Ved hjælp af en rå kartoffel til at behandle en vorte betragtes som en husråd af mange , så husk at når du begynder din behandling . Hvis du ikke kan se nogen forbedring , så tal med din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------