Position: sygdoms > diabetes >

naturlige måder at helbrede tå svamp

   Toe svamp kan gøre dig selvbevidst , der ønsker at holde tæerne dækket på alle tidspunkter . Kunne dog at gøre betingelsen endnu værre , hvis dine fødder er i svedige sko eller strømper . Der er mange behandlingsmuligheder til rådighed, så gør dine tæer strand-klar ved hjælp af en naturlig behandling for at slå svampen

Svampen

Svamp kan nå tæerne på mange måder. De organismer , der forårsager infektionen vokser bedst i varme , fugtige , mørke omgivelser . Fødder ofte er proppet ind i svedige sko eller er dækket i unbreathable sokker , hvilket gør at svampen føle sig hjemme . Tånegle er den fælles fokus , og de hurtigt kan blive gul , skørt og smuldrende på grund af svampeinfektion .

Der er mange måder at behandle tå svamp . Læger kan ordinere oral medicin eller en aktuel svampedræbende behandling . I ekstreme tilfælde kan kirurgi være nødvendig . Men for mange mennesker , kan et mildt tilfælde af tå svamp behandles i hjemmet med naturlige elementer .

naturlige behandlinger

Eddike er en af de bedste ting , du kan bruge til at bekæmpe tå svamp . Det har magtfulde svampemidler egenskaber, og det er billigt og let tilgængeligt . Brug æble cider eddike , hvis det er muligt, men almindelig hvid eddike vil arbejde . Bland cirka en del eddike til to dele vand , og lægges i blød tæerne eller fødder i opløsningen i 30 til 60 minutter et par gange om ugen . Opfølgning ved at skylle fødderne med frisk vand , og tør dem helt . Overvåg tæerne for at sikre, eddike er ikke irriterende dem , i så fald reducere hyppigheden af behandlinger eller vælge en anden afhjælpe

Tea tree olie er et andet produkt med svampemiddel egenskaber . Påfør et par dråber tea tree olie direkte på hver tå negle og gnid det i , eller kombinere den med olivenolie og gnid det på tæerne og i din negle . Alternativt kan du kombinere lige store mængder af tea tree olie og lavendelolie og podepind den soolution på tæerne . Hvis du bemærker nogen irritation , stoppe med at bruge det samme .

Oregano olie også kan være gavnligt . Denne olie har antiseptiske og svampedræbende egenskaber, der hjælper den kamp svamp . Kombiner lige store mængder af oregano og olivenolie og gnid det på tæerne eller tånegle dagligt . Dette bør dog olie retsmiddel ikke anvendes i mere end tre uger.

Hvis infektionen ikke synes at være at gå væk , så tal med din læge om andre behandlingsmuligheder , i nogle tilfælde vil infektionen ikke reagerer på naturlige behandlinger og vil kræve noget stærkere for at slippe af med det . Det er vigtigt at helbrede din tå svamp hurtigt , da det kan føre til andre problemer-det kan forårsage permanent søm skader, og også kan påvirke dit immunforsvar-og kan være smitsom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------