Position: sygdoms > diabetes >

muligheder for kvinder med tyndere hår

   Der er en række grunde til, at kvinder har tyndere hår . Det kunne være resultatet af unormalt højt testosteron niveau , som enten genetisk eller resultatet af en underliggende medicinsk tilstand . Derudover kan kvinder oplever hårtab i løbet af starten af overgangsalderen så godt. Heldigvis er der forskellige behandlinger og muligheder for at gøre tyndere hår mindre synlige

Årsager og Diagnose til behandling

Ifølge WomentoWomen . com , der er en række årsager til hårtab hos kvinder . Hvis du ikke har en mærkbar skaldet plet og ønsker at afgøre , om du er i virkeligheden mister dit hår , udføre " pull test . " Tag en flok på omkring 60 hår tråde og træk forsigtigt dine fingre langs flok . Hvis du bemærker mere end 15 hår kommer ud , kan dit hår blive tyndere .

kende årsagerne til hårtab påvirker din behandling muligheder . Mange kvinder varsel hårtab , når de går gennem overgangsalderen på grund af hormonelle ubalancer i kroppen . Alternativt kan hårtab blot være resultatet af din genetik eller immunforsvar uregelmæssigheder.

Kost og naturlægemidler kosttilskud

For de fleste kvinder , hårtab er mild til moderat og er resultatet af ubalance hormoner enten fra overgangsalderen eller andre stressfaktorer i livet . Spis en kost, der er et højt proteinindhold , undgå at bruge raffineret sukker og andre simple kulhydrater . Begynd et vitamin regime , der omfatter vitaminer B , C og E i din kost . Prøv at tilføje en fiskeolie supplement til din kost samt at hjælpe balance dine hormoner .

Der er forskellige naturlægemidler kosttilskud , som også hjælpe med hormon balance . Womentowomen. com anbefaler at bruge ginkgo biloba bidrage til at øge blodgennemstrømningen til din hovedbund . Der er også tang -baseret kosttilskud, som hjælper med at reducere hår tyndere ved at indføre jod i din blodbanen . Jod opfordrer skjoldbruskkirtlen til at producere hormoner , der balance din krop og reducerer hår tyndere .

Drug Therapy

Hvis du har omfattende hårtab , kan du overveje nogle kvinder bruger testosteron -hæmmere . Ifølge den Hairtransplantnetwork. com , bør kvinder ikke tage Propecia eller finasterid , fordi det kan medføre komplikationer og alvorlige bivirkninger hos kvinder . Snarere kan kvinder bruge aktuelle behandlinger gerne minoxidil at hjælpe med at begrænse hårtab på skaldethed pletter . Drøfte disse muligheder med din læge for at minimere risikoen for negative bivirkninger .

Hair Transplantation

For omfattende hårtab , der ikke kan behandles med ovenstående behandlinger , er der forskellige hårtransplantation muligheder . Hårtransplantation indebærer at fjerne hår follikler fra sunde dele af dit hår og selektivt anbringe håret i balding og udtynding områder af dit hår . Hårtransplantation er en effektiv procedure , men er ganske dyrt , lige fra $ 4. 000 til $ 20. 000 for en behandling som i 2009 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------