Position: sygdoms > diabetes >

lutein behandling for makuladegeneration

   Makuladegeneration , almindeligvis kaldet aldersrelateret makuladegeneration ( AMD ) , er en øjensygdom , der påvirker centrale nethinden ( den gule plet ) , som kan føre til permanent synstab . AMD har ingen kur , og kun begrænsede behandlinger er til rådighed, men lutein kan være en mulig behandling for AMD patienter

Betydning

AMD er antallet årsag til permanent synstab blandt patienter over 60 år , ifølge AllAboutVision. com . Omkring 85 til 90 procent af patienter med AMD har den " tørre " form af sygdommen , der endnu ikke avanceret til sin alvorlige vision-tab truer fase disse patienter har en 10 procent chance for , at sygdommen fremrykkende og fører til synstab .

funktion Behandling

AMD har nogen kur , som for sent 202C og den nuværende behandlingsmuligheder fokus på at bevare vision evne ved at hæmme sygdommen , så det ikke videre fra tørre AMD til en mere alvorlig fase af våd AMD . Indtil for nylig var der ingen behandlinger for tør AMD at bevare vision og langsom progression af sygdommen .

NEI Undersøgelse af Lutein

The National Eye Institute ( NEI ) konkluderede en undersøgelse af effekten af potente vitamin og antioxidant kosttilskud på AMD patienter . Resultaterne viste en 25 procent risiko-reduktion for AMD sygdommens progression til vision-tab etaper . Den NEI 's anden undersøgelse , der i øjeblikket er i gang så sent 202C er forsker i effekten af lutein ( blandt andre næringsstoffer ) på AMD , for at bevise det kan hjælpe med at forhindre synstab .

Lutein

Lutein er en naturlig antioxidant findes i hele kroppen , og er særlig rigelig i øjet . Det gavner øjet med beskyttende funktioner , såsom filtrering skadeligt lys , og styrker øjets gule plet . Tab og svækkelse af naturlige lutein opstår med alderen

kilder Lutein

Lutein findes i orange-og gul-farvede frugter og grøntsager . grøn , bladgrøntsager , æg , og i tillæg form .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------