Position: sygdoms > diabetes >

hvordan du fjerner negative øre tryk

  Negative mellemøret pres opstår, når det eustakiske rør mellem mellemøret og svælget bliver blokeret . Øret absorberer alle de tilgængelige luften , hvorved der skabes et vakuum . Dette fører til tilbagetrækning ( suger in) trommehinden , hvilket igen kan føre til høretab eller tinnitus ( en ringen for ørerne ) . Vakuum kan trække væske fra slimhinden i mellemøret , hvilket bidrager til hørenedsættelse
en .
Se en øre , næse og hals læge ( otolaryngologist ) , helst en kirurg , eftersom problemet i sidste ende kan medføre en indføring af rør for at fjerne væske oprustning .
2 .
Tag noget antibiotika , som lægen ordinerer til færdiggørelse . Dette er for at imødegå eventuelle infektioner , der er årsag det eustakiske rør til opflamme eller træsko .
3 .
Overvej kirurgi til indsætning af rør for at rydde enhver væske , der er tilbage efter en runde af antibiotika . Dette indebærer kirurgens gøre en smal snit i trommehinden , hvori han /hun ville placere røret . Dette gør det muligt løbende dræning .
4 .
Vær sikker på, at væske fra mellemøret stikprøven under operationen undersøges i et laboratorium for at skræddersy antibiotika til karakteren af infektionen .
5 .
Brug eardrops som anvist . Undgå svømme under vandet . Brug ørepropper i brusebad. Sørg for eventuelle vand, der kommer ind i øret i sidste ende kommer ud .
6 .
Tillad 4 uger efter operation for helbredelse at fuldføre . Rørene vil falde ud i 6 til 12 måneder . Ifølge EarSurgery. org , " I de fleste patienter , der gennemgår denne operation er det rør er succesfulde i forebyggelsen tilbagevendende væske . "
7 .
Har lægen kontrollere, om en tumor , hvis flere runder af antibiotika virker ikke . Tumorer er sjældne , men så , der holder dem fra at blive tjekket efter.

gode råd og advarsler


 • Da en fejl under rør indføring kan ændre folks liv , så prøv at finde som kvalificerede af en kirurg , som du kan . Sans for detaljer , bord certificering og eksamen fra en top medicinsk skole er indirekte indikationer på ekstraordinært pleje i operationsstuen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------