Position: sygdoms > diabetes >

hvad er mildt atriel udvidelsen ?

   Det menneskelige hjerte har fire kamre . De to øverste kamre kaldes hjertets forkamre . De to nederste kamre kaldes hjertekamrene . Mens hjertekamrene gøre det meste af arbejdet for at flytte blod fra hjertet til resten af kroppen , hjertets forkamre hjælpe ved at tegne blod ind i hjertet . Udvidelsen af nogen af hjertets strukturer ( kardiomegali ) normalt signaler øgede pres på et tidspunkt i omløb

blodtryk

Blodtryk i kroppen er nøje kontrolleret af flere mekanismer og anatomien i kroppens blodkar . Hvis blodkarrene bliver forhærdede , en tilstand kaldet aterosklerose , blodtryk stiger. For at overvinde denne stigning i blodtrykket , hjertet arbejder hårdere . Fordi det er lavet af muskler , hjerte begynder at blive udvidet på hjertekamrene , som er de vigtigste strukturer , der er involveret i at skubbe blodet ud i kroppen .

hjerteklapper

Opdeling af de forskellige afdelinger af hjertet er to ventiler , en på hver side . På højre side er trikuspidalklappen . På venstre side er mitralklap . Stenose , eller forsnævring af ventiler, medfører øget blodtryk mellem forkamre og hjertekamre . For at imødegå dette pres, atrielle væggene vokse i størrelse og styrke , der presser blodet mere kraftfuldt ind i hjertekamrene .

Mild Atrial Udvidelsen

Som nævnt , hvis hjerteklapperne mellem forkamre og hjertekamre er unormal for nogen Derfor er det, atrier bliver udvidet . Nogle hjerteklap sygdomme er anskaffet , som det er tilfældet i forhøjet blodtryk fra dårlig kost og motion . Andre betingelser er arvet , som det er tilfældet i mitralklap defekter . Stadig andre forhold, der fører til atrieflimren udvidelsen idiopatisk , hvilket betyder, at nogen klar årsag er identificeret .

Diagnose

Mens symptomerne på en forstørret hjerte eller hjerte struktur, er ikke umiddelbart genkendelige , nogle symptomer som åndenød , bryst overbelastning og smerter i brystet kan være tegn på sundhedsydelser til at udføre test for kardiomegali . Den enkleste test er et elektrokardiogram ( EKG ) . EKG registrerer abnormiteter i den elektriske kredsløb i hjertet . Forskellige EKG mønstre signal forskellige abnormaliteter , så en uddannet udbyder vil genkende atrieflimren udvidelsen baseret på en EKG læsning . Andre undersøgelser , som f. eks ultralyd visualisering af hjertet , er tilgængelige, hvis EKG læsning er usikkert .

Behandling

Behandling af en forstørret hjerte eller hjerte struktur kan være så simpelt som en ændring i kost og motion regimer til medicin og endda kirurgi . Kost og motion er en god , naturlig måde at reducere blodtrykket og fremme bedre hjertesundhed . Visse lægemidler kan ordineres af behandlerne at bidrage til at mindske blodtrykket og reducere stress på hjertet . Hvis den hjerteklap fejl ikke reagerer på medicinen , til kirurgi reparere eller udskifte ventilerne kan være nødvendig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------