Position: sygdoms > diabetes >

antistof niveau regulering

   Antistoffer er særlige proteiner findes i blodet , og de fungerer primært til at bestemme og neutralisere udenlandske agenter , der kommer ind i kroppen som virus og bakterier . Antistoffer består af strukturelle enheder , og de virker ved at skabe passende immunresponset for hver type af fremmedlegemer fundet inde i den menneskelige krop

Forms

Antistoffer findes i forskellige typer og strukturer i blodet . Blandt de mest fremtrædende former er overfladen immunglobulin ( Ig ) , som findes i membranen effektor B-celler , Ig antistoffer enten være tilsluttet til B- celle membranen eller udskilles i blodbanen . Der er omkring 50. 000 til 100. 000 antistoffer findes på overfladen af en normal human B- celle , og de arbejder ved at lægge signaltransduktion . Udskilles antistoffer i mellemtiden form i klynger og patches , og de giver cellulære immunrespons .

Funktioner

Antistoffer er en integreret del af det humorale immunsystem . Disse celler hjælper kroppen at opretholde immuniteten ved at forhindre optagelse af skadelige celler ved at stimulere fjernelse af patogener . Antistoffer ødelægge makrofager , der dækker de destruktive mikrober , og senere stimulere yderligere immunrespons ved at give et supplement veje for at rydde selve patogener .

Betydning

Reguleringen af antistof niveauer er meget vigtig som de holder kroppen fungerer på sit bedste på trods af tilstedeværelsen af bestemte sygdomme i det omgivende miljø . Ved at have tilstrækkelige mængder af immunoglobulin i blodet , er immunsystemet i stand til at bekæmpe udbrud af fælles virus og bakterier som forkølelse og influenza . De har også hindre indrejse i mere alvorlige patogener , der kan føre til mere alvorlige tilstande såsom hepatitis , tuberkulose og gastroenteritis .

Risici

Lavt indhold af antistoffer i blodet kan gøre en person svag og modtagelig for en bred vifte af sygdomme . Den manglende tilstrækkelige mængder af antistoffer kan være en indikator for et dårligt immunsystem , og såvel skærpende sundhedsmæssige forhold såsom binyretræthed og endda AIDS .

Vedligeholdelse

Antistof niveau regulering kan bedst opnås ved en korrekt kost og efter en sund livsstil . Forbrugende fødevarer og stoffer rige på C-vitamin kan hjælpe immunsystemet kampen patogener , når de kommer ind i kroppen , hvilket mindsker belastningen på antistof funktion . Fødevarer med højt fedtsyrer som svampe , hvidløg , lakrids og salvie er også nyttige fremme sundhed antistoffer . Mest af alt , tilstrækkelig søvn er nødvendigt at give antistoffer til at fungere på deres bedste , som cellerne nå deres højdepunkt i løbet af en persons hviletid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------