Position: sygdoms > diabetes >

alkohol & traume opsving

   Trauma refererer til enhver begivenhed fra fortiden , som har haft en dvælende negativ effekt på din selvbillede . Begivenheder , der opstår i barndommen eller begivenheder , der gør du føler dig magtesløs , som et seksuelt overgreb , kan være særligt traumatisk . Trauma opsving er en vanskelig proces . Alkohol afhængighed gør traumer inddrivelse endnu vanskeligere

Du skal bruge: .
Is
Håndklæde .
Ibuprofen .

Alkohol Addiction

Alkohol afhængighed , også kendt som alkoholisme , er en tilføjelse til at drikke alkohol . Symptomer på alkoholisme bl. a. ikke er i stand til at begrænse dig selv når man drikker og få fysisk syg, hvis ikke drikker .

Den Connection

Traumepatienter kan gå til alkohol for at håndtere de traumatiske begivenheder i fortiden . Drikke alkohol af denne grund kan føre til alkohol afhængighed .

Effects

Alkohol forværres traumer . Alkoholisme kan føre til følelser af depression , angst og isolation .

EMDR

EMDR ( Eye Movement Desensibilisering og oparbejdning) er en traumer opsving metode . Det første skridt i forvaltningen af EMDR er at have den person, der minder om traumatiske øjeblik . Når arrangementet er erindres , en psykolog har traumer patienten ser frem og tilbage rundt i lokalet . Det gør både venstre og højre halvkugle af hjernen arbejde , som forhindrer patienten i at blive overvældet af følelser af den traumatiske hændelse .

Overvejelser

Traume er mest destruktive , når en begivenhed i den nuværende udløser minder fra fortiden traumatiske begivenhed . Erkender , hvad der udløser traumer er afgørende for traumer genopretning og overvinde alkoholisme . Ved at kende den udløsende faktor for din traumer , kan du bedre håndtere dine følelser og forhindre dig i at bruge alkohol til at klare .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------