Position: sygdoms > diabetes >

kan du få plantar vorter på hænderne ?

   Når du får vorter på hænderne , almindeligvis disse vorter kaldes verruca vulgaris , i henhold til Orlandoskindoc. com . Plantar vorter findes på fodsålerne , ikke hænderne . En verruca vulgaris er den medicinske betegnelse for en fælles vorte skyldes en virus , der inficerer huden . Den pågældende virus er HPV eller human papillomavirus

Børn og Hand Vorter

Børn får vorter oftere end voksne , fordi de har . mindre immunitet over for den virus, der forårsager vorter . Du vil ofte se vorter på hænder og fingre af børn , selv om vorter kan vokse overalt , ifølge Kidshealth. org .

Hand Vorter

Det vorter , der dukker op på hænder betragtes som almindelige vorter , ifølge Healthbanks . com . Disse vorter er kuppelformet , og brun eller grå farve .

Fingernegl Vorter

Periungual vorter vil vokse omkring og under fingernegle og tånegle og har en ujævn kant og overflade . De ligner ru bump og kan forstyrre med søm vækst .

Sorter

Den medicinske betegnelse for plantar vorter er verruca pedis , pedis betyder fod . Disse vorter har en tendens til at blive vist på fodsålerne , mens verruca Plana , eller flade vorter , en tendens til at forekomme i områder, hvor en person barberinger . Den filiform vorte normalt vokser omkring øjnene , næse og mund .

ser ud og føles

Plantar vorter er tykke , hårde pletter på huden , der består af mørke pletter . Når du går på dem , det føles som om du er at træde på en rullesten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------