Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man taber rynker på halsen

   Mange mennesker har rynker på halsen , at de bare kunne undvære . Rynker på halsen kan være forårsaget af mange ting som gentagne solskoldninger over en lang periode , sagging hud fra yo-yo slankekure , forhold, der påvirker kollagen produktion, og bare den naturlige aldringsproces . Uanset om du hud er læderagtig , eller er du bare se virkningerne af tyngdekraften , rynker på halsen kan være væk for at spørge . Fra kosmetiske cremer og concealers til plastikkirurgi , er der noget for næsten alle .
1 .
Påfør en opstrammende creme til halsen . Mange opstrammende produkter der findes på markedet , fra cremer og toner til kollagen smagsforstærkere og sera . Det bedste sted at prøve masser af produkter på en gang er det kosmetiske del af dit yndlings stormagasin . Der kan du prøve mange produktgrupper , få information og endda få prøver at tage med hjem . Vælg et produkt specielt designet til halsen . Få et produkt, der dufter dejligt , da du vil være iført det rigtige under din næse.
2 .
Anvend æggehvide til halsen . Du kan få øjeblikkelig udjævning resultater ved anvendelse af pisket æggehvide til halsen . Pisk en æggehvide i en kop og anvende med fingerspidserne på hals og nakke områder . Påfør æggehvide liberalt , udglatning det på med en serviet . Tillad æggehvide til tørre --- du skal se en synlig forskel i din hals udseende . Hvis en hvid rest tilbage, dække det op med pulver eller makeup base .
3 .
Få plastikkirurgi på halsen . Kirurgisk fjernelse af dine rynker kan koste mellem $ 3. 000 og $ 8. 000 , men det skal nok kigge hver en øre værd . Tal med en plastikkirurg for at opdage , hvis dette er en farbar vej til din hals rynker . Vær åben om dine forventninger . Kig på før- og-efter billeder i lægens kontor for at se de mulige resultater for dig selv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------