Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan hjælpe din mor med depression

   Major depression påvirker næsten 15 millioner voksne i USA , ifølge National Institute of Mental Health . Desuden er medianalderen ved debut er 32,5 , og lidelsen er mere udbredt hos kvinder end hos mænd . Hvis din mor er deprimeret , er der flere ting, du kan gøre for at hjælpe

Du skal bruge: .
Tidende


1
Tilskynde din mor til at søge . professionel hjælp . Den første ting at forstå, er , at depression er en psykisk lidelse , der kan behandles . Ifølge American Psychological Association , er det afgørende for folk, der har mistanke om , at et familiemedlem lider af en depression for at tilskynde dem til at søge behandling fra et godkendt mental sundhed professionel. Dette skyldes, at ubehandlet depression væsentligt kan forværre over tid .
2 .
Overvåg din mors depression . Ændringer i symptomer kan indikere en forværring af depression , rapporterer Mayo Clinic . Således kan du hjælpe din mor ved at observere og holde styr på hendes symptomer , og tilskynde hende til at søge ekstra hjælp , når det er nødvendigt. Ved at holde en journal af disse oplysninger , kan du begynde at lære , hvad omstændigheder udløser mere alvorlige episoder med depression og hvilke aktiviteter der er mest nyttige , når depressionen forværres .
3 .
være til stede . Må ikke isolere dig fra din mor . Depression ofte får folk til at føle værdiløs . Minde din mor af de kvaliteter hun besidder og hvor meget hun betyder for dig , kan være gavnligt . Ligeledes er det okay at spørge din mor er hun er at have selvmordstanker . Ifølge Dr. Gail Salz , er en af de største myter om depression , at man aldrig skal spørge nogen , hvis de overvejer selvmord . Dr. Salz konstaterer , at selvmord er ofte et råb om hjælp og at bede om selvmord kan åbne op for en sti til behandling .
4 .
Hold dit hjem en stress frit miljø . Ifølge Mayo Clinic , kan stress føre til mere alvorlige episoder med depression . At være mor er en stressende job . Du kan hjælpe med at lindre nogle af disse stress ved at opsamle ekstra gøremål omkring huset , rengøring op efter dig og sørge for din mor får tilstrækkelig søvn . Hvis du er en voksen, som har dit eget hjem , hjælpe din mor med at holde sit hjem organiseret og rent . Dette vil give dig både tid til at tilbringe sammen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------