Position: sygdoms > diabetes >

hjerte sunde snacks til at sænke kolesteroltallet

   Er du en stegt mad , cheesy pizza og rødt kød narkoman ? Disse fristelser , og i overskud, vil sandsynligvis køre op dit kolesteroltal . Efter flere år med usund kost , kan det være svært at identificere, hvilke fødevarer, gør dig skade , og som kan have den modsatte virkning . Stadig , med et par enkle ændringer i din kost , kan du faktisk spise dig vej til at sænke kolesteroltallet

Identificer dårlige fødevarer og Cut Back

Ifølge Jane Borchers , en diætist med Forebyggende Kardiologisk Klinik på Stanford Hospital , reducere mættet fedt , transfedt og kolesterol -holdige fødevarer er en god måde at begynde at sænke din LDL ( low density lipoprotein ) , eller dårlige kolesterol . Kost er en af de enkleste måder at påvirke dit kolesteroltal .

mættet fedt Udskiftninger

Love mejeri ? Skift til 1 procent eller fedtfri skummetmælk . Sats på fedtfattig ost og creme fraiche . I stedet for is prøve en sherbet , frosset yoghurt eller sojamælk produkt .
Kød Æderen ? Vælg Tyrkiet over hakket oksekød i hamburgere og opskrifter , der kræver hakket kød . Prøv en veggie hotdog på din næste cookout , i stedet for et fedtrigt Wiener . Undgå pølse og bacon med morgenmad , prøv at få en skål med frisk frugt i stedet . Og vi taler om morgenmad , spring kommercielle muffins , scones , donuts og lignende . Prøv en banan og en protein bar i stedet .

Candy bar narkoman ? Chokolade kan have positive sundhedsmæssige effekter , men slik barer er højt indhold af mættet fedt . Når du tørster en eftermiddagssnack , så prøv frugt med yoghurt eller en pakke af nødder i stedet for en chokoladebar fra automaten.

Better Than transfedtsyrer

Næsten alt, hvad du fat på dagligvarebutik , eller der er stegt på en fast food restaurant vil være høj i transfedtsyrer . Undgå stegt mad , såsom pommes frites og vælge en side salat med en let dressing . Husk , at dressing er hvad tilføjer fedt og kalorier til salaten . Brug det sparsomt .

Køb en transfedt gratis margarine til bagning og som en spredning , snarere end stokken margarine , der er fyldt med transfedtsyrer .

Fødevarer skal undgås

Borcher anbefaler at spise noget mere end to æggeblommer hver uge . Indmad er heller ikke anbefales . De fleste amerikanske kød portionerne er meget større end det anbefalede beløb . Vejer din portioner for at undgå overspisning kød . Fem til 6 ounce en dag af magert kød er alt hvad du behøver .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------