Position: sygdoms > diabetes >

Hvorfor er depression så gennemgribende og svært at behandle ?

   Ifølge National Institute of Mental Health , rammer depression omkring 7 % af den amerikanske voksne befolkning . Flere mennesker kan faktisk lider af depression , end der rapporteres på grund af den stigmatisering knyttet til psykiske lidelser. Depression har mange årsager og behandlinger , men " helbrede " depression er fortsat en udfordring

Årsager

Depression kan være forårsaget af fysiske faktorer ( genetik , kemisk ubalance ) , emotionelle faktorer ( lavt selvværd ) , og /eller miljømæssige faktorer ( stress eller økonomiske problemer ) . Da der er mange forskellige årsager , kan depression plage mennesker uanset køn , alder , race eller social status.

Diagnose

Diagnosticering af depression er vanskeligt , fordi nogle aspekter af sygdommen er subjektive afhængig af patientens og lægen . Nogle mennesker er ikke klar over , at de rent faktisk har en sygdom . Andre kan frygte den stigmatisering af en psykisk sygdom , og derfor nægter at indrømme, at de lider .

Terapi

Psykoterapi er behandling af depression gennem terapi . Rådgivning, som regel herunder støttende samtaleterapi og kognitiv problemløsning , kan være afgørende for behandling . Succesen for terapi er stærkt afhængig af den læge eller rådgiver , og i samarbejde med patienten .

Drug Treatment

SSRI er stoffer , der hjælper med at regulere serotonin , en neurotransmitter , der er afgørende for hjernens funktion . Nogle mennesker skal cykle gennem forskellige typer af SSRI-præparater , indtil de finder en , der arbejder med deres kemi og forårsager ingen større bivirkninger .

Gentagelse

I i juli 1999 spørgsmålet om American Journal of Psychiatry , T. I. Mueller , at depressive episoder kan gentage sig i op til 82 % af patienterne . Depression er vanskeligt at behandle , fordi der er mange årsager , forskellige niveauer af lidelse og talrige behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------