Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan helbrede en endobacterial blære infektion

  Den græske oversættelse af endo er ( indenfor , indeni , til , i, på indre ) , hvilket endobacterial betyder en bakteriel infektion i væv . En endobacterial infektion i blæren vil medføre betændelse i blæren og resultere i en tilstand kendt som blærebetændelse .
De mest almindelige behandling for en endobacterial blære infektion er antibiotika , selv om der findes andre muligheder . For omkostningseffektivitet , kan det være bedst at behandle en blære infektion først ved hjælp af en homøopatisk metode . Denne metode er non-invasiv og kan behandle milde blære infektioner ganske effektivt .
Hvis du er i alvorlige smerter , herunder vandladningsbesvær eller intens brændende under vandladning , kan disse være symptomer på noget mere alvorligt og kræver konventionelle lægehjælp . En ændring i placeringen af smerte eller en stigning i sværhedsgraden af symptomerne kræver også lægehjælp

Du skal bruge: .
Økologisk tranebærsaft eller kapsler
. Probiotika .
Vand .
Antibiotika.

Homøopatiske Behandling


1 .
Besøg lokale helsekostforretning og købe sukker-fri økologisk tranebærsaft eller kapsler . Tranebærsaft hjælper med at forhindre bakterier fra klamrer sig til væggene i blæren .
Det er vigtigt at købe tranebærsaft fra en helsekost butik for at undgå sukker, der findes i de fleste tranebær produkter, der sælges i almindelige butikker . Hvis en helsekostforretning ikke er i dit område , kan tranebær kapsler findes i vitamin sideskib .
2 .
Drik masser af vand til de næste tre til fem dage og overvåge dine symptomer nøje . Det er vigtigt at skylle blæren konsekvent , og samtidig undgå sukker og andre stoffer, der kan irritere urinvejene --- såsom alkohol .
3 .
Kontakt en læge eller sygeplejerske , hvis det efter fem dages homøopatisk behandling , har dine symptomer ikke mindskes væsentligt, eller aftaget helt .

Medicinsk behandling


1 .
Kontakt en læge , der accepterer netop din sygesikring . Hvis du ikke har nogen sygesikring , der er walk -in klinikker i næsten alle større byer , som vil behandle problemet på en meget lavere pris end at besøge en privat læge .
2 .
En læge vil normalt gøre en oliepinden urin analyser for at teste for tilstedeværelsen af bakterier i urinen . Derefter afhængigt af resultaterne , kan en opfølgning kultur analyse af de bakterier der gøres for at bestemme den bedste antibiotika for den særlige type bakterier du har indgået.
3 .
Tag hele kursus af antibiotika ordineret at sikre, at bakterierne rent faktisk dræbt . Bare fordi symptomerne forsvinder , betyder ikke, at infektionen er væk . Stoppe antibiotisk behandling , før du tager det hele kan kun føre til, at antibiotika-resistente bakterier og en anden læge besøg .

gode råd og advarsler


 • Blære infektioner er kan være meget let at behandle , hvis bakterier er af naturlig menneskelig planter ( dvs. gode bakterier i det forkerte sted ) .
 • Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand , uanset hvilken behandlingsmetode er valgt for at hjælpe rense kroppen for bakterier .
 • Følg anvisningerne mærkes på medicin eller supplere nøjagtigt som de er skrevet
 • Blære infektioner kan efterligne mange andre sygdomme og lidelser . det er derfor vigtigt at konsultere en læge, hvis symptomerne vedvarer, eller bliver værre
 • tager medicin eller kosttilskud på andre måder end foreskrevet kan forårsage alvorlige komplikationer og bør undgås på alle tidspunkter.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------