Position: sygdoms > diabetes >

hjælp til kvinder hårtab

   Ifølge Psykologi I dag kan kvinder ofte forbinder deres hår med skønhed . Og skønhed kan være bundet op med selvværd . Mange kvinder , der lider af hårtab gøre det i stilhed . De kan ikke engang vide , at andre lider af problemet

Self-Esteem

Behandling kan gå meget lettere for en kvinde , der lider af hårtab ved at opretholde en positiv holdning og forståelse for, at hårtab kan behandles . Undgå at glide ind i stilhed og sorg , når der beskæftiger sig med kvindelige hårtab . Husk , at håret er bare en flok døde celler , og at håret er kun et kulturelt symbol , ikke en reel målestok for værdi .

Prøv at forblive åben over for at tale med andre om hårtab problem, da det kan være nyttigt for at inddrive selvværd . Venner og familiemedlemmer er sandsynligt, at berolige dig, at du stadig er den person, de altid har tilbedt , hårtab eller ingen Husk , at selv om det kan synes at være tilfældet , kvindelige hårtab er på ingen måde et isoleret , sjældne eller freakish forekomst . Ifølge den amerikanske Hårtab Association ( Ahla ) , udgør kvinderne omkring 40 procent af hele befolkningen af folk der beskæftiger sig med hårtab i USA .

Behandling

Behandlinger er tilgængelige , som angriber årsagen til mandlige og kvindelige skaldethed-dihydrotestosteron (DHT ) , et derivat af testosteron . Ifølge den Ahla , DHT dræber hårsækkene . Behandlingsmuligheder omfatter hormonsubstitutionsbehandling ( HRT ) og anvendelse af orale præventionsmidler ( p- piller ) . HRT og p-piller ændrer hormonbalancen i en kvindes krop for at forhindre DHT relaterede hårtab .

Solutions

forebygge og nedbringe forekomsten af hårtab ved at spise en sund kost, der indeholder en afbalanceret portioner af fødevarer med et højt de nødvendige næringsstoffer , som anført af MayoClinic. com . Hår sundhed er bundet til indtaget af vitaminer og mineraler , ligesom sundhed af kroppen . Prøv ikke at trække på hår eller style håret på en måde , der trækker på follikler , som kan gøre hårtab mere mærkbar hurtigere . Over -the counter medicin som minoxidil ( Regaine ) er ikke blevet klinisk bevist effektiv til at stoppe hårtab , men kan forårsage vækst og langsommere hårtab hos nogle mennesker .

Coping

Det kan være svært at håndtere hårtab . Hårtab kan endda fremkalde følelser af sorg i nogle kvinder , ifølge Psychology Today . Ifølge MayoClinic. com , er det en god ide at behandle hårtab ved at lære så meget som muligt om processen . Uddannelse kan hjælpe med at afmystificere hårtab , hvilket gør det virker mindre følelsesmæssige og mere af praktisk bekymring . Prøv at tilslutte en støttegruppe for kvinder , der lider af hårtab efter en kilde til følelsesmæssig solidaritet og gensidig forståelse . Støtte grupper kunne også være et godt sted at hente hårpleje tips .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------