Position: sygdoms > hjerte >

rød many hos mennesker

   Many er en attraktiv og smertefuld lidelse forårsaget af skabmider , der graver sig ind i huden . Many er meget smitsom og spredes ved kontakt . Det kan forekomme hos hunde , katte , kan heste, kvæg og andre dyr og også påvirke mennesker

Du skal bruge:
Billeder
. Diagrammer .
Medicinsk modeller af celler og blodkar .
Folinsyre supplement .
Medicin .
Influenza vaccine .
Lungebetændelse vaccine .

Symptomer


Red Many , der opstår hos hunde , er forårsaget af en mide , der lever i hårsækkene . Når Red Many synes ved første øjekast vil det medføre skaldede områder på dyret , hvor håret er faldet ud . Da den skaldede pletter vokse i størrelse , kløe og irritation opstår . Området kan også blive smittet med bakterier , som forårsager en dårlig lugt . Rød Many vil svække dyrets immunforsvar gør dem modtagelige for andre sygdomme også. Red Many hos mennesker starter med et udslæt , der udvikler kort tid efter kontakt med en inficeret hund . Den udslæt kan forekomme som bumser eller blærer på arme , lår og mave .

Misforståelser


Den mest almindelige misforståelse vedrørende many er, at det ikke kan spredes til mennesker . Selv om det er sjældent , der er flere typer af denne lidelse , herunder Røde Many , som kan spredes til mennesker efter kommer i kontakt med et smittet dyr .

Behandling


shampoo er udyret behandling i tilfælde af Red Many i hunde . Antibiotika kan også være effektiv til at behandle alle sekundære bakterielle infektioner som følge af den many . Parasitiske skylninger kan ordineres af en dyrlæge til ekstreme tilfælde og skal være anvendt en eller to gange om ugen , indtil alle mider er væk . For mennesker , der er aktuelle scabicidal agenter den mest almindelige behandling for Red Many . Disse typer af produkter anvendes også til behandling af fnat og kan findes på de fleste apoteker .

Alternativ behandling

E-vitamin olie er sikkert at bruge for både hunde og mennesker til at hjælpe med at forbedre kvaliteten af huden og lindre kløe forårsaget af Red Many . Andre alternative behandlinger omfatter fiskeolie , der er effektiv til kløe , og hvidløg , som indeholder svovlforbindelser , at mider ikke kan lide. Fortyndet hvidløg olie kan anvendes lokalt til udslæt til at hjælpe minimere eventuelle bakterielle infektioner .

Forebyggelse /Solution

Red many spredes til mennesker fra et smittet dyr , så den bedste måde at forebygge angreb er at holde dine dyr fri many i første omgang . Korrekt pleje og god hygiejne vil øge en hunds modstand mod hudsygdomme . Holde din hund væk fra andre dyr , som kan foretage many er en anden måde til at forhindre spredning . I alle tilfælde af skab en dyrlæge bør konsulteres for tidlig behandling og handsker bør anvendes , når pleje enhver hund , der er inficeret . At undgå reinfektion , rene alt tøj og sengetøj for de berørte personer i varmt vand og tør med høj varme . Placer nogen produkter , som ikke kan vaskes i en forseglet plasticpose og holde lukket i flere uger . De mider vil dø , når de ikke kan spise .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------