Position: sygdoms > hjerte >

naturlige behandling for kæledyr nyresten

   De mest almindelige årsager kæledyr udvikle nyresten er på grund af en uhensigtsmæssig kost . Nyresten er faktisk ikke sten , men mineralforekomster , der ophobes med tiden i nyrerne , hvilket medfører ubehag og vandladningsbesvær . Pet ejere kan behandle nyresten hos en række måder , der begynder med at forbedre deres kæledyr kost

Specielle Foderet


Specialkøretøjer kæledyr fødevarer er til rådighed, der opløser de mineralske saltkrystaller . De er uden korn og lav i fosfor . Nogle kan være høj i natrium til at fremme vandforbrug .

Adgang til Vand


Sikre dit kæledyr har adgang til masser af frisk drikkevand . Dehydrering er en årsag til nyresten .

Naturmedicin


Mange urter kan bruges til at behandle eller lindre smerter af nyresten i kæledyr . Den skumfidus rod er smørende og mikrobielle egenskaber , der beskytter og lindrer inflammation i urinvejene . Mælkebøtte er et diuretikum urt og spiller en rolle i at fjerne sten og bakterier .

Tillæg

Tillæg til behandling af kæledyr nyresten omfatter fiskeolie , vitamin B-kompleks og vitamin C. De forhindrer stendannelse og er afgørende for at bevare en sund urinveje . Tillæggene kan blandes sammen med foder at gøre det mere velsmagende .

Medicinsk behandling

De fleste nyresten betingelser ikke kræver operation, og kan behandles . Men , svære tilfælde , hvor smerte er vedvarende og involverer store eller komplicerede sten kan kræve kirurgi og andre former for lægehjælp .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------