Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man støv mide sikre dit hjem

  Hvis medlemmer af din familie lider af allergi , vil du finde det nødvendigt at støv mide sikre dit hjem , så godt du kan . Støvmider kan være meget lille , men de er en kæmpe bidragyder til astma og allergi . Selvom det ikke er muligt at slippe af med disse skadedyr 100 % , er der mange ting, du kan tage lige nu for alvor at reducere antallet af husstøvmider i dit hjem , og bidrage til at forbedre alles allergisymptomer
1 .
Udskift dit tæppe .
Da tæppet er et ideelt sted for støvmider at leve , overveje at skifte til løvtræ eller linoleumsgulv. Hvis det ikke er en mulighed for dig , vakuum mindst én gang ugentligt , og bruge en støvsuger , der har en høj virkningsgrad partikler luft ( HEPA ) filter .
2 .
Støv mide bevis din seng .
Et ubehageligt faktum er , at størstedelen af husstøvmider i hjemmet bor i madrassen . Du kan tage skridt til at eliminere dette problem , dog , ved at investere i en allergen-bevis madras zipcover at beskytte din madras . Derefter skal du sørge for at vaske al strøelse en gang om ugen i meget varm ( 130-140 grader ) vand .

3 .
Brug en affugter .
Støvmider trives i varme , fugtige steder , så ved hjælp af en affugter kan være en stor flytte til dit hjem . Til formål at holde luftfugtigheden i dit hus på 50 procent , og temperaturen ikke er højere end 70 grader . Også , ren og /eller erstatte airconditionanlægget og ovn filtre gang om måneden.
4 .
Fjern rod .
Clutter samler støv , og støv samler disse uønskede husstøvmider . Så mere ryddeligt dit hjem er , jo bedre . For knick knacks at absolut skal holde sig væk , skal du sørge for at rense dem for støv mindst en gang om ugen .
5 .

Hold børnenes udstoppede dyr til et minimum .

Børn naturligt elsker at kramme og kærlighed på udstoppede dyr . . . desværre tøjdyr er et paradis for støvmider ! Prøv ikke at have for mange udstoppede dyr i dit barns værelse , og vask hans favoritter gang om ugen i meget varmt vand . Den bedste løsning er imidlertid, at erstatte hans udstoppede dyr med allergi-venlige versioner . . . du ikke bekymre dig , de selv gøre allergivenlige Mickey Mouse . : )
* Se afsnittet Ressourcer , nedenfor , for mere information

gode råd og advarsler


 • Hvis alvorlige allergier fortsætter , se din læge eller allergolog . for medicin .
 • Hvis du har indstillet din vandvarmer til en højere indstilling til at hvidvaske sengetøj og udstoppede dyr , være meget omhyggelig med at overvåge børn , så de ikke vil brænde sig selv !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------