Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan lindre quad smerter

   Quad smerter kan være forårsaget af mange ting , så den første opgave at finde ud af hvad det skyldes. Denne måde vil du forhåbentlig gøre dit bedste for ikke at gøre det igen . Sommetider tilbage sporing i går vil afsløre svaret . Vid, at quad muskelsmerter kan skyldes en tåre eller stamme . kan dog svær ben muskelømhed fra overforbrug være problemet
1 .
at lette quad muskelsmerter , bør du forsøge at ikke kun vurdere årsagen , men også, om det er en tåre , stamme eller ømhed . En tåre kommer hurtigt med intens smerte . En stamme er mere en nagende smerte og ubehag . Alvorlig ømhed gør musklerne føles stive og tunge .
Læg et koldt omslag eller is til quad for den første dag eller to . Efterlad is på i længere tid end 30 minutter , bør 15-20 minutter være tilstrækkelig. Du bør også lade is OFF i 20-30 minutter . Personer med følsom hud skal være forsigtig med forfrysninger og hudirritation .
2 .
Hold benet i bevægelse, men gør det meget langsomt . Hurtig bevægelse kan gøre smerten værre og forsinket helingsproces. Du er nødt til at opretholde så meget vifte af bevægelse som muligt . En dag eller to senere gælder varme for at hjælpe musklerne slappe af, så du kan begynde at gøre quad strække 's for mere vifte af bevægelse .
Massageterapi er fantastisk til quad smerter . Brug smerte som din guide til at vide , hvornår de skal gå dybere og bruge mere pres . Træ massage ruller eller skum arbejde godt , så du ikke slidt hænder og fingre . Du kan føle ubehag og lindring på samme tid . Sørg for, at musklerne er varme .
3 .
Vær sikker på at opretholde en balance mellem hvile og blid stretching for mobilitet . Kompression wraps samt elevation er gavnlige og holde hævelse på et minimum .
Forstå , at alvorlige quad smerte skal vurderes af en ortopædkirurg . Hvis du ikke kan gå , det er alvorligt ! Det kan tage op til 3 måneder til afvænning og helbrede en svær tåre eller brud på den quad muskel gruppe . Kun tage smertestillende medicin som lægen ordinerer , ikke selv medicinerer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------