Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan leve med plantar fasciitis

  De af os, der har plantar fasciitis , ( Den belaste af ledbåndet , der forbinder hælen knogle til tæerne , der understøtter buen . ) , kender smerter forbundet med skaden . Her er et par tips til at hjælpe med at lindre smerter og ubehag
1 .
Når du har plantar fasciitis du vil vide af den pludselige smerte du vil have i morgen , når du får ud af sengen . Det er en skarp smerte i hælen og bagsiden af foden , som aftager med flere trin , du tager. Smerten synes at øge jo mere man står eller klatre trapper .
2 .
Det vigtigste er at finde ud af, hvad årsagerne plantar fasciitis . Gå på en hård overflade i længere perioder er en af de vigtigste årsager . En høj svang , flade fødder , eller gøre dine fødder roll aktiv , når du går bidrage til at bringe på symptomerne . Overvægt og slidte sko er en anden årsag .

3 .
Før du står ud af sengen få et håndklæde og læg det rundt tæerne trække tilbage strække hælen og lægmusklen . Dette bør hjælpe med pludselige smerter , du får, når du kommer ud af sengen .
4 .
Næste få nogle i håndkøb smertestillende , såsom aspirin , ibuprofen eller naproxen . Mærker som Aleve , Motrin eller Advil er de bedste . Vigtige her er ikke at overdrive den daglige mængde .
5 .

Is , is , is , mindst et par gange om dagen for at hjælpe med smerter og hævelse . Så gå finde nogle behagelige montering sko, der har masser af svangstøtte og en behagelig sål .

gode råd og advarsler


 • Dette er en langvarig skade, så tag dig god tid og få et komplet diagnose fra din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------