Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan hjælpe med at forhindre Alzheimers og andre sygdomme med de fantastiske sundhedsmæssige fordele af selleri

  Lider af Alzheimers og forskellige andre sygdomme kan hjælpe med at forhindre eller forbedre deres tilstand med de sundhedsmæssige fordele af selleri .
University of Illinois for nylig foretaget en undersøgelse udført på mus ved at give dem en selleri stof kaldet luteolin i deres drikkevand til tre uger. De blev derefter injiceres med bakterier , som forårsager betændelse , men antioxidant, som findes i selleri faktisk reduceret hævelse efter fire timer, og forskerne offentliggjort deres opdagelse i National Academy of Science .
Der er overvældende beviser for , at spise selleri eller saft af det kan reducere neuroinflammation , som ville omfatte mange hjerne sygdomme som Alzheimers , Bipolar lidelse , demens , og flere andre sygdomme .

Denne vidunderlige , grøn mad kaldet selleri , er lastet med mineraler og har været brugt siden det gamle Grækenland og Kina . Det var almindeligt anvendt for sine sundhedsmæssige fordele og fik for tarmparasitter , højt blodtryk , fedme , gigt , blære lidelser , beroligende nerverne , og flere andre forhold.

Du skal bruge:
Selleri
. Saftpresser .
Selleri te .

Selleri kapsler .


1 .
~ ~ købe økologiske hvis muligt ~ ~
altid købe økologiske selleri , da det ikke vil have den giftige sprøjtet kemikalier på det , men hvis du ikke kan finde det så sørg for at suge det i citron vand eller anden form for økologisk vegetabilsk vask.
En sund flok selleri skal være faste og lysegrøn med en blank overflade .
2 .

~ ~ Spis det Raw ~ ~
Spis selleri ofte og spiser det råt , som det bevarer de terapeutiske fordele bedst når den spises rå . Bare ved at spise 4 eller 5 stilke en dag kunne bidrage til at forbedre din sundhed markant . Det er også meget godt at spise som en sengetid snack , da det er fyldt med mineraler, som beroliger nervesystemet og er meget lav i kalorier .
3 .
~ ~ Juice Selleri for Sundhed Fordele ~ ~
Juice selleri i en saftpresser og drik det om 3 gange om dagen i en glimrende måde at stimulere fordøjelsen , rolig allergier , og mave lidelser , fremme god elimination , reducere diabetes , hjælper balance hormoner og også er en stor elskovsmiddel !
4 .
~ ~ Drikke Selleri Seed Te ~ ~
Drinking selleri frø te kan seriøst hjælpe sådanne vilkår , som gigt , højt blodtryk , rense nyrerne og leveren , glaukom , forebygge kræft , og har endda været kendt for at frastøde myg !

5 .
~ ~ Tag Selleri frøkapsler ~ ~
Tag kapslerne , som anvist af din læge rådgiver for sundhed fordele som , afværge forkølelser og influenza , hævede kirtler , tarmsygdomme , astma og alt, hvad der forårsager betændelse i kroppen .

gode råd og advarsler


 • Hold selleri i forsiden af køleskabet vegetabilske bin for at holde det fra at fryse .
 • Gravide kvinder bør undgå store mængder af selleri da det kan forårsage allergi i sjældne tilfælde og muskelsammentrækninger fører til abort .
 • Personer med nyreproblemer behov for at konsultere deres læge , før forbrugende store mængder af selleri .
 • Kontakt din læge , hvis du tager noget medicin , som det kunne udløse bivirkninger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------