Position: sygdoms > hjerte >

strukturelle skoliose behandling

   Skoliose er defineret som en krumning af rygsøjlen måle 10 grader eller derover på x-ray , ifølge University of Virginia Health Systems . Funktionel skoliose er en midlertidig forandring krumning , mens strukturelle skoliose beskrives en fast krumning

afgørende faktorer

Faktorer , der skal overvejes , når det besluttes som led i behandling for scoliose omfatter alder , køn , sværhedsgrad og placering af rygsøjlen krumning og den generelle sundhedstilstand patienten .

Seler

Seler anses for børn med krumninger på 25 til 45 procent for at forhindre progression af krumning . Seler ikke korrekt skoliose .

Surgery

Under operationen for skoliose , er ryghvirvlerne sammen og støttede med stål stænger og kroge fastgjort til rygsøjlen . Kirurgi anbefales til unge og voksne med 50 procent eller mere krumning .

Alternativ Terapi

Kiropraktik manipulation , elektrisk stimulation , er kosttilskud og motion , der anvendes som alternativ behandling af skoliose . Undersøgelser har ikke vist, at disse metoder til at forebygge krumning af rygsøjlen , men heller ikke de forværre kurven . Motion er opfordres til at nedsætte tab af funktion .

Vigtigheden

Hvis venstre ubehandlet , skoliose kan forårsage vejrtrækningsproblemer, nedsat lunge udvikling , og nogle hjerteproblemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------