Position: sygdoms > hjerte >

ko urin til vægttab

   Introduceret til mainstream medicinske verden fra Indien , ko urin ( ofte serveret i en løsning magen til sodavand ) giver mange sundhedsmæssige fordele for de modige nok til at prøve en ægte alternativ medicin . Sammen med dokumenteret fordele med hensyn til hjerte sundhed og hypertension behandling , har nogle mennesker gavn af ko urin for hjælp til at tabe

Kemi og forskning

For alle hensigter og formål , ko urin er præcis hvad de fleste mennesker synes, det er : . et affaldsprodukt fra køer som følge af indtagelse af mad og vand på daglig basis . Ifølge CowUrine. com , urinen består af tre hoveddele : urea ( slutproduktet af stofskiftet ) , urinsyre ( som har stærke antibakterielle egenskaber som følge af surhedsgrad) , og en lang række ernæringsmæssige mineraler ikke korrekt fordøjet af dyret .

Efter talrige videnskabelige undersøgelser veldokumenteret på CowUrine. com , forskere foreslår , at sygdomme lige fra diabetes til gastrointestinale lidelser kan behandles med held med minimal eller ingen bivirkninger efter indtagelse af en ko urin løsning under tilsyn af en sundhedsmedarbejder. Når det kombineres med hormoner og ekstra vitaminer findes i hverdagens fødevarer , kan ko urin også hjælpe med vægttab .

Vitaminer og Vægttab

Ifølge YogSandesh. com , ko urin indeholder mange vitaminer ofte findes i mange større vægttab medicinske behandling, herunder vitaminer A , B , D , E , og mineraler som kreatinin og guld . Enzymer afgørende for fordøjelsen findes også i ko urin , som er det aktive stof , der hjælper med vægttab proces . Ifølge en nylig undersøgelse offentliggjort i det afrikanske Tidende biomedicinsk forskning, lab rotter , der fik administreret en løsning bestående af ko urin og vitaminer præsenteret en nedsat appetit blot dage efter den første dosis som følge af lavere sekretion i pylorus kirtel .

Skeptikere

Mens ko urin terapi er absolut ses som en alternativ form for medicin , der har veldokumenterede resultater på det medicinske område , mange mennesker er stadig skeptiske over for indførelsen mennesker til et affaldsprodukt fra en anden art . Det er vigtigt at bemærke, at styrende organer såsom FDA ikke har godkendt brugen af ko urin løsninger eller blandinger til behandling af en sygdom eller lidelse og bør kun anvendes efter at have talt til en sundhedsmedarbejder.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------