Position: sygdoms > hjerte >

hvorfor strækmærker ikke tan

   Strækmærker er ikke bare en gene for gravide kvinder . De opstår når nogen får vægt hurtigt , hvilket medfører hud til at strække sig ud over sin normale kapacitet . En stretch varemærket i det væsentlige er et ar , som svarer til garvning meget anderledes end normal hud

Basics

Normal hud indeholder en balance mellem vitamin E og collagen , som er et protein byggesten , der forbinder celle fibre sammen .

, hvad der mangler In A Stretch Mark

En stretch mærke er et ar forårsaget når kollagen produktion kan ikke holde op med udspænding af huden , fordi det forekommer også i stort omfang, er for kort en periode .

ar kan ikke acceptere Tan

Fordi et ar er beskadiget hud , har det ikke de kemiske egenskaber af sund hud , der tillader garveprocessen ( forbundet med udsættelse for ultraviolette stråler ) , der skal godkendes af huden .

Indstillinger for at Prøv

Producenter af nogle UV-frie garvning produkter hævder , at kollagen-styrke egenskaber i deres cremer kan hjælpe strækmærker fade . Som hver persons hud er individuel , ville hver person have til at forsøge forskellige produkter til at teste deres effektivitet .

Healing strækmærker

For at hjælpe helbrede strækmærker , drikker masser af vand og pumpe op dit vitamin indtag . Koncentrer dig om vitamin C , E og B-kompleks , såvel som vitamin A ( som hjælper til at forbedre hudens elasticitet ) . Som nye lag af sund hud udvikle sig, vil strækmærker blegne .

Topicals

Den formodede ammestuehistorie anvende kakaosmør til at forhindre strækmærker er faktisk mere realistisk end fiktion . Andre topiske produkter , at støtte i healing strækmærker er emu olie og ekstra jomfru koldpresset olivenolie .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------