Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan tage modafinil

  Provigil er et stof , der bruges til behandling af mennesker, der lider af narkolepsi . Det er en stimulerende stof , der ville hjælpe en person holde sig vågen . De er også kendt som ' vågner fremme agenter « . Denne medicin er godkendt af US Food and Drugs Administration ( FDA ) til behandling af obstruktiv søvnapnø-hypopnea syndrom ( OSAHS ) og også for skifteholdsarbejde søvnforstyrrelser ( SWSD ) .
Provigil er ordineret af lægen , når nogen af patienterne er diagnosticeret med noget af ovenstående symptomer eller lignende symptomer . Det hjælper også til at styrke hukommelsen på kort sigt . Folk tendens til at være vågen i en længere periode som følge af in -take af denne medicin . Den behandler symptom på søvnighed ved at påvirke hjernens dopamin -system .
De følgende trin giver retningslinjer for dosering og brug af Provigil :
1
Kun foreskrevne dosis . Provigil bør tages . Yderligere doser eller øget dosis bør undgås, da det kan ændre en persons humør , tænkning , følelser og opfattelse .
2 .
Før i tage af Provigil , bør lægen være informeret om patientens historie helbredsproblemer som forhøjet blodtryk, leverproblemer , problemer med hjertet , nyreproblemer og hjerteanfald .

3 .
Hvis denne medicin tages for narkolepsi eller obstruktiv søvnapnø-hypopnea syndrom ( OSAHS ) , så det skal tages så hurtigt som en vågner op om morgenen . Den foreskrevne dosis bør tages sammen med en 8 ounce glas vand .
4 .
Hvis denne medicin tages til behandling skifteholdsarbejde søvnforstyrrelser ( SWSD ) , så den ordinerede dosis bør indtages før en times arbejde sammen med 8 ounceaf vand .
5 .
Hvis Provigil tages sammen med mad, så det skal tages før to timer efter påbegyndelsen af arbejdet .
6 .

Hvis du glemmer at tage dosis , så tag den så snart du husker det . Men hvis du ikke kan huske til næste dag , så springe den over og fortsætte med dit normale tidsplan . Tag ikke dobbelt dosis for at kompensere for tidligere sprunget dosis .
7 .
Det er ikke tilrådeligt at tage Provigil , hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid . Derfor informere din læge om det , før du tager medicinen . Ikke desto mindre , hvis behovet for lægemidlet overvægt den potentielle risiko , så Provigil kan tages under en læges råd .
8 .
Den sædvanlige dosis af Provigil er 200 mg per dag . Det tages som en enkelt dosis i mødet om morgenen .

gode råd og advarsler


 • Denne medicin er ikke tilrådeligt for børn , der er under en alder af 16 år. Ligeledes skal personer, der er over 65 år bruge en lav dosis , da deres krops metaboliske evne vil være mindre .
 • Det tilrådes at undgå alkohol , samtidig med at brugen af Provigil .
 • I nogle tilfælde , på trods af at tage Provigil patienten kan føle alt søvnig . På sådanne betingelser , må man konsultere lægen med det samme.
 • Lægen har potentialet til at blive misbrugt eller blive afhængig . Derfor er det en føderal kontrolleret stof . Derfor anbefales det at følge lægens anvisninger , mens du bruger Provigil .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------