Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan finde naturmedicin for astma

   Mange mennesker lider af astma søge naturmedicin for astma
at supplere de medicin, de allerede har fået ordineret . Astma skal behandles af en læge , da det er en alvorlig tilstand , og kan resultere i skader på lungerne eller endog døden . Find den rigtige medicin og inhalatorer til din astma er af afgørende betydning , men også fysiske behandlinger for astma kan medvirke til at reducere astmasymptomer
1 .
Den første måde at forhindre astmaanfald symptomer er til at tage magnesium sulfat . Forskning viser, at børn , der tog magnesium , sammenlignet med en gruppe , der fik placebo viste forbedring i astmasymptomer . Hvad er det magnesium , der hjælper med astma symptomer ? Magnesium har vist sig at hæmme glatte muskel sammentrækning , hvilket reducerer trykken for brystet , at astmatikere oplevelse .
2 .
Andre naturlige retsmidler for astma er under C-vitamin , omega3 og koffein . C-vitamin styrker immunforsvaret og forhindrer skader på lungerne og inflammation . En italiensk undersøgelse af børnene viste , at spise citrusfrugter og kiwi var forbundet med få astma symptomer såsom hvæsen . Omega3 kosttilskud hjælper til at reducere astmasymptomer , fordi omega3 hjælper din krop til at reducere inflammation . Som astma er en sygdom , der forårsages af inflammation i lungerne , kan omega3 være nyttigt til at forhindre astmasymptomer . Koffein er også forbundet med at reducere inflammation i lungerne . Drikke koffeinholdige drikke kan være en hurtig løsning , men for meget koffein kan faktisk forværre symptomerne .
3 .
anden naturlig behandling for astma kan findes ved at drikke æblejuice . Selvom det kan lyde mærkeligt , forskning viser , at drikke æblejuice reducerer hvæsende vejrtrækning. En undersøgelse i London viste, at børn , der drak æblejuice mindst en gang om dagen var 50 % mindre sandsynlighed for at opleve hvæsen i forhold til børn, der drak æblejuice en gang om måneden . Forskere mener , at de flavonoider i æblesaft er hvad der giver den beskyttelse mod astma symptomer såsom hvæsen . Flavonoider berolige luftvejsinflammation hos astmatikere , der kan føre til hvæsende vejrtrækning.
4 .
Andre naturlige retsmidler for astma omfatter brug af varm damp og bruge ordentlig vejrtrækning teknikker . Varm damp åbner vejrtrækning luftvejene og hjælper med at reducere astmasymptomer . Prøv at bruge eukalyptus olie sammen med damp for at få en endnu stærkere virkning . Vejrtrækning teknikker er også nyttigt at reducere astmasymptomer . Et vejrtrækning teknik til at lindre astmasymptomer er at tage en dyb indånding og derefter udfylde dine kinder med luft , mens blæser langsomt ud . Nogen bruger denne vejrtrækning teknik kan ligne en jordegern , men denne teknik virker ! Vejrtrækning på denne måde åbner lungerne , og det har været brugt af bjergbestigere i store højder . Du kan finde andre vejrtrækning teknikker for astma hos http://www. asthmacrc. org. au/.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------